Női, lábfej nélküli harisnyanadrág baletthez, testszínű

Ref.
8501354
Termékelőny
Félig áttetsző vászonból készült harisnya. Megerősített lábköz, pamutbélésű lépésbetét: kényelmesebb, strapabíróbb.Lábfej nélküli, a balettdressz vagy egy rövidnadrág alatt kell hordani!

2 KAPHATÓ TERMÉKEK

Rugalmas anyag
Szabása és anyaga ideális a széles mozdulatok kivitelezéséhez.
Tartós használat
Lapos derék, megerősített betét a lábak között.
Lágy tapintás
Pamutbélésű, kényelmes lépésbetét a lábak között.

JELLEMZŐK

Összetétel
Fő anyag : 90.0% Poliamid, Fő anyag : 10.0% Elasztán Harmonikabetét : 82.0% Pamut, Harmonikabetét : 18.0% Poliamid
Approved by
Mérnökünk, Inès, amatőr és profi balettozókkal teszteltette a terméket.Edzéseik alatt viselték a terméket, majd elmondták negatív és pozitív tapasztalataikat.A visszajelzéseknek megfelelően dolgoztunk fejlesztendő pontjainkon, hogy a lehető legjobban megfeleljünk az elvárásoknak.Caroline, termékmenedzser, szintén teszteket végeztet a méretekre vonatkozóan, hogy minden méret is pontosan megfeleljen viselőjének.
Tests
Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Hogyan válassz balettruhát?
Az öltözék gyakran kötelező, a balettmester írja elő. Általában alsóruházat nélkül viselik. A harisnya és a dressz együtt jobban tart, és semmilyen mozdulat közben nem mozdul el a ruha. A táncos tökéletes öltözéke: dressz, harisnya, gyakorlócipő, és az izmok melegen tartásához óra előtt és után, kardigán viselése ajánlott.
Miért válassz táncharisnyát?
Táncharisnya technikai kialakítása kényelmet és optimális tartást biztosít. Tökéletesen kiemeli a lábmunkát. A pamut lépésbetét és a megerősített lábfej strapabíróbbá teszi a harisnyát. Táncórára és fellépésre is ajánljuk.
Hogyan válassz harisnyát tánchoz?
A tánc részlegén különböző típusú harisnyákat találsz. A legalapvetőbb modellek továbbra is lábfejjel rendelkeznek. Kaphatók lábfej nélküli harisnyák is, melyek klasszikus baletthez és modern tánchoz egyaránt ideálisak. Választékunk részét képezik az átalakítható harisnyák is, melyek egyszerűen nyithatók, így könnyen elérheted lábfejedet óra közben. Ideálisak spicc-gyakorlatokhoz, mert tánc közben könnyen hozzáférhetsz a lábujjvédőhöz.
AZ OLDAL TETEJERE