Női fitneszcipő kardioedzéshez, 500-as, kék, korallpiros

Ref.
8510032
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
4.67 / 5 3 Vélemények
Termékelőny
Az 500-as nő fitneszcipő elülső, állítható pántjainak köszönhetően optimális tartást biztosít a fitneszt jellemző, többirányú mozdulatok során.

3 KAPHATÓ TERMÉKEK

Több irányú rugalmasság
Hatszögletű kialakítása követi a láb tengelyét, így megkönnyíti a fordulatokat.
Jól tart
Állítható pántjai jobban tartják a láb elülső részét.
Ütéscsillapítás
EVA talpa hatékony ütéscsillapítást biztosít mozgás közben.

JELLEMZŐK

Összetétel
Felsőrész : 80.0% Poliészter, Felsőrész : 20.0% Poliuretán Alsó rész : 70.0% Etilén-vinil-acetát (EVA), Alsó rész : 30.0% Gumi Felső rész : 100.0% Poliészter
Ajánlott
Közepes intenzitású kardioedzéshez, heti 2-3 alkalommal.
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Miért válassz fitneszcipőt?
A sportlaboratóriumunk által végzett tanulmányok kimutatták, hogy fitnesz során rendkívül változatos, a többi sporttól eltérő mozdulatokat végzünk. Forgó, korcsolyázó, szökkenő, guggoló mozdulatokat és kitöréseket. A futással ellentétben fitnesz közben szinte egyáltalán nem végzünk egyenes vonalú mozdulatokat. Cipőinket azért fejlesztettük ki, hogy a sérülés kockázata nélkül, helyesen végezhesd el ezeket a mozdulatokat.
Fitneszezni futócipőben vagy fordítva, rossz ötlet.
A fitneszhez adaptált cipő a futócipőhöz képest 20%-al csökkenti a fitnesz közbeni sérülés kockázatát. Miért? Kutató-fejlesztő laboratóriumunk kimutatta, hogy lábunk eltérően mozog a különböző sportok közben: egyenes irányú lépések a futásnál, forgások a fitnesznél Az adott sporthoz adaptált cipő megvédi a lábat és elősegíti a teljesítmény növelését !
Sarokmagasság: a talp elülső és hátsó részének magassága közti különbség.
Minden fitneszcipőnk 4 mm-es sarokemeléssel rendelkezik. A 4 mm-es drop közelít a talp természetes pozíciójához (mezítláb nincs sarokmagasság) Fontos, hogy tudd, ha korábban sokáig viseltél magasabb sarkú - például nőknél magassarkú - cipőt, egy ideig eltart majd, mire hozzászoksz az új cipőhöz.egy ideig eltart majd, mire hozzászoksz az új cipőhöz.
TÖBBIRÁNYÚ RUGALMASSÁG
Miért fontos? Tanulmányok kimutatták, hogy fitneszhez 1,7-szer hajlékonyabb cipőre van szükség, mint futáshoz. A boka mozgása is eltérő fitnesz és futás közben. Megállapítást nyert, hogy fitneszhez a futócipőtől eltérő hajlékonyságú/merevségű cipőre van szükség. Ezért fejlesztünk többirányú mozgásra alkalmas cipőt, fitneszhez is ilyenre van szükséged.
TARTÁS AZ ELÜLSŐ RÉSZEN
Miért fontos? Az elülső tartás azért fontos, mert fitnesz során itt található az elsődleges nyomáspont. Segíti az egyensúly megőrzését érkezéskor és az irányváltást.
Ütéscsillapítás az első részen
Miért fontos? Fitnesz során a lábfej elülső része éri a talajt, míg futásnál a sarok. Cipőink elülső része optimális ütéscsillapítást biztosít, mely védi a testet az ismétlődő erőhatásokkal szemben, ugyanakkor stabil ellépést tesz lehetővé a folyamatos mozgás érdekében.
Tapadás és forgás
A modell tapadása gyors és egyszerű irányváltást tesz lehetővé, míg a forgópont - ahol a cipő kevésbé tapad - segítségével könnyedén, az ízületeket kímélő módon fordulhatsz. Számos érzékszervi, mechanikai és biomechanikai teszt eredményeként sikerült meghatároznunk a tapadás ideális mértékét, és meghatároznunk a talp forgás során erőátvitelt biztosító részét.
Hogyan bizonyítjuk? A TERMÉK TESZTELÉSE
Laboratóriumainkban a kutatók érzékelők segítségével analizálják a mozdulatokat, így pontos képet kapunk az emberi test reakcióiról. Termékeinket fitnesztermekben, használat közben is teszteljük.Ezen tesztek következtében tudunk technikai és mindeni számára elérhető termékeket ajánlani. Egyetlen célunk, hogy a lehető legjobb körülmények között űzzétek kedvenc sportotokat.
És a ráadás? Nem hagy nyomot a padlón.
A külső talpa nem hagy nyomot a padlón.
FUTHATOK FUTÓPADON A FITNESZCIPŐBEN?
Fitneszcipőink kifejezetten kardiofitneszhez készültek. Ugyanakkor mérsékelt használat mellett futópadon történő futáshoz is megfelelnek. Vagyis, ha egy edzés előtt vagy után szeretnél bemelegíteni, levezetni futópadon, ennek is megfelel a cipő. Viszont, hogyha az egész edzésed futás futópadon vagy szabadban, akkor a biztonság érdekében fuss futócipőben.
FITNESZCIPŐ, KIZÁRÓLAG BELTÉRRE?
A kardiofitneszt jellemzően teremben vagy otthon végzik. Így cipőinket is beltéri használatra terveztük. A „lágyabb” gumi kifejezetten terembe való. A kinti, aszfalton való használat a külső gumi idő előtt elkopását jelenti. A cipők talpának tapadását fitneszteremben vagy a lakásban használt járófelülen teszteltük. A rajta lévő gumi fitneszedzés közben tapad a legjobban.

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • 30 és 39 év között
  04 március 2019
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Ajánlom

  Elégedett vagyok a termékkel, szabad mozgást biztosít, és jól szellőzik.

 • 40 és 49 év között
  27 január 2019
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Ajánlott

  Kényelmes, a lábra rásimul. Remélem tartós lesz.

 • 40 és 49 év között
  25 június 2018
  Használja: Kevesebb mint 1 hete
  That review has been deposited on this product version
  DOMYOS 500-as-fitneszcipo

  Kicsit lehetne szélesebb a lábfejnél a cipő,(0,3cm) nekem elég keskeny lábfejem van, -nem tudom, hogy ki volt a modell-, de még nekem is szűknek bizonyul, remélem idővel tágulni fog. Hosszra tökéletes, modern kinézetű, egyébként kényelmes, jó kidolgozottságú , remélem tartós is lesz.

AZ OLDAL TETEJERE