Női fitneszcipő 520-as, rózsaszín

Ref.
8561278
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
4.5 / 5 4 Vélemények
Termékelőny
Az edzés amiről álmodtál! A Decathlon-Knit anyag szinte rásimul a lábfejre: észre sem veszed, hogy rajtad van. Oldalsó megerősítéseinek köszönhetően optimális tartást biztosít.

3 KAPHATÓ TERMÉKEK

Több irányú rugalmasság
A H flex kialakításnak köszönhetően bármilyen irányban mozoghatsz.
Jól tart
Mozogj 360°-ban az oldalsó megerősítéseknek köszönhetően.
Ütéscsillapítás
Exkluzív ütéscsillapítás a talp elülső részén.
Személyre szabható
Egyedi, stílusos cipő megfelelő fűzővel és tartással.

JELLEMZŐK

Összetétel
Felsőrész : 70.0% Poliészter, Felsőrész : 30.0% Hőre lágyuló poliuretán Alsó rész : 70.0% Etilén-vinil-acetát (EVA), Alsó rész : 30.0% Gumi Belső rész : 100.0% Poliészter
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Miért válassz fitneszcipőt?
A sportlaboratóriumunk által végzett tanulmányok kimutatták, hogy fitnesz során rendkívül változatos, a többi sporttól eltérő mozdulatokat végzünk. Forgások, ugrások, guggolás, kitörés. Cipőinket azért fejlesztettük ki, hogy a sérülés kockázata nélkül, helyesen végezhesd el ezeket a mozdulatokat.A fitneszhez adaptált cipő a futócipőhöz képest 20%-al csökkenti a fitnesz közbeni sérülés kockázatát.
Sarokmagasság: a talp elülső és hátsó részének magassága közti különbség.
Minden fitneszcipőnk 4 mm-es sarokemeléssel rendelkezik. A 4 mm-es sarokemelés természetesebb lábtartást eredményez (mezítláb a sarokemelés 0 mm).
TÖBBIRÁNYÚ RUGALMASSÁG
A többirányú rugalmasság a cipő azon tulajdonsága, hogy hajlik és forog minden irányban. Tanulmányok kimutatták, hogy fitneszhez 1,7-szer hajlékonyabb cipőre van szükség, mint futáshoz. A boka mozgása is eltérő fitnesz és futás közben. Ezért fejlesztünk többirányú mozgásra alkalmas cipőt, fitneszhez is ilyenre van szükséged.
TARTÁS AZ ELÜLSŐ RÉSZEN
Miért fontos? Az elülső tartás azért fontos, mert fitnesz során itt található az elsődleges nyomáspont. Segíti az egyensúly megőrzését érkezéskor és az irányváltást.
Ütéscsillapítás az első részen
A cipő ütéscsillapítása csillapítja az ütődéseket és csökkenti a rezgéseket. Fitnesz során a lábfej elülső része éri a talajt, míg futásnál a sarok. Cipőink elülső része optimális ütéscsillapítást biztosít, mely védi a testet az ismétlődő erőhatásokkal szemben, ugyanakkor stabil ellépést tesz lehetővé a folyamatos mozgás érdekében."
Hogyan bizonyítjuk? A termék tesztelése
Laboratóriumainkban a kutatók érzékelők segítségével analizálják a mozdulatokat, így pontos képet kapunk az emberi test reakcióiról. Termékeinket fitnesztermekben, használat közben is teszteljük.Ezen tesztek következtében tudunk technikai és mindeni számára elérhető termékeket ajánlani. Egyetlen célunk, hogy a lehető legjobb körülmények között űzzétek kedvenc sportotokat.
És a ráadás? Nem hagy nyomot a padlón.
A külső talpa nem hagy nyomot a padlón.
FUTHATOK FUTÓPADON A FITNESZCIPŐBEN?
Fitneszcipőink kifejezetten kardiofitneszhez készültek. Ugyanakkor mérsékelt használat mellett futópadon történő futáshoz is megfelelnek. A cipők alkalmasak arra, hogy edzés előtt vagy után a futópadon bemelegíts, levezess. Ha azonban az edzés során akár futópadon, akár a szabadban végig futni szeretnél, biztonságod érdekében erősen ajánljuk, hogy viselj futócipőt!
FITNESZCIPŐ, KIZÁRÓLAG BELTÉRRE?
A kardiofitneszt jellemzően teremben vagy otthon végzik. Így cipőinket is beltéri használatra terveztük. A „lágyabb” gumi kifejezetten terembe való. Ha kültéren viseled a cipőt, a gumi idő előtt elkopik. A cipők talpának tapadása függ a fitneszteremben vagy a lakásban használt járófelülettől. A gumi növeli a cipő tapadását.

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • 16 november 2020
  Használja: 3 és 6 hónap között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Cipő

  IMÁDOM

 • 27 november 2020
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Perfect support

  Beautiful colour, great grip and perfect support. A very fine pair of training shoes.

 • 30 és 39 év között
  26 november 2020
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Very good and comfortable

  The shoes is good and comfortable. Soles is thick with good support

AZ OLDAL TETEJERE