Női fitneszcipő 500-as, fekete

Ref.
8516688
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
4.24 / 5 21 Vélemények
Termékelőny
Az 500-as női fitneszcipő elülső, állítható pántjainak köszönhetően optimális tartást biztosít a fitneszt jellemző, többirányú mozdulatok során.
Több irányú rugalmasság
Hatszögletű kialakítása követi a láb tengelyét, így megkönnyíti a fordulatokat.
Jól tart
Állítható pántjai jobban tartják a láb elülső részét.
Ütéscsillapítás
EVA talpa hatékony ütéscsillapítást biztosít mozgás közben.

JELLEMZŐK

Összetétel
Felsőrész : 80.0% Poliészter, Felsőrész : 20.0% Poliuretán Alsó rész : 70.0% Etilén-vinil-acetát (EVA), Alsó rész : 30.0% Gumi Belső rész : 100.0% Poliészter
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Miért válassz fitneszcipőt?
A sportlaboratóriumunk által végzett tanulmányok kimutatták, hogy fitnesz során rendkívül változatos, a többi sporttól eltérő mozdulatokat végzünk. Forgó, korcsolyázó, szökkenő, guggoló mozdulatokat és kitöréseket. A futással ellentétben fitnesz közben szinte egyáltalán nem végzünk egyenes vonalú mozdulatokat. Cipőinket azért fejlesztettük ki, hogy a sérülés kockázata nélkül, helyesen végezhesd el ezeket a mozdulatokat.
Fitneszezni futócipőben vagy fordítva, rossz ötlet.
A fitneszhez adaptált cipő a futócipőhöz képest 20%-al csökkenti a fitnesz közbeni sérülés kockázatát. Miért? Kutató-fejlesztő laboratóriumunk kimutatta, hogy lábunk eltérően mozog a különböző sportok közben: egyenes irányú lépések a futásnál, forgások a fitnesznél Az adott sporthoz adaptált cipő megvédi a lábat és elősegíti a teljesítmény növelését !
Sarokmagasság: a talp elülső és hátsó részének magassága közti különbség.
Minden fitneszcipőnk 4 mm-es sarokemeléssel rendelkezik. A 4 mm-es drop természetesebb lábtartást eredményez (mezítláb a sarokmagasság 0 mm). Ha általában magasabb sarokmagassággal rendelkező cipőt viselsz (például egy ideig eltart majd, mire hozzászoksz az új cipőhöz.
TÖBBIRÁNYÚ RUGALMASSÁG
A többirányú rugalmasság a cipő azon tulajdonsága, hogy hajlik és forog minden irányban. Tanulmányok kimutatták, hogy fitneszhez 1,7-szer hajlékonyabb cipőre van szükség, mint futáshoz. A boka mozgása is eltérő fitnesz és futás közben. Ezért fejlesztünk többirányú mozgásra alkalmas cipőt, fitneszhez is ilyenre van szükséged.
TARTÁS AZ ELÜLSŐ RÉSZEN
Miért fontos? Az elülső tartás azért fontos, mert fitnesz során itt található az elsődleges nyomáspont. Segíti az egyensúly megőrzését érkezéskor és az irányváltást.
Ütéscsillapítás az első részen
A cipő ütéscsillapítása csillapítja az ütődéseket és csökkenti a rezgéseket. Fitnesz során a lábfej elülső része éri a talajt, míg futásnál a sarok. Cipőink elülső része optimális ütéscsillapítást biztosít, mely védi a testet az ismétlődő erőhatásokkal szemben, ugyanakkor stabil ellépést tesz lehetővé a folyamatos mozgás érdekében.
Tapadás és forgás
A modell tapadása gyors és egyszerű irányváltást tesz lehetővé, míg a forgópont - ahol a cipő kevésbé tapad - segítségével könnyedén, az ízületeket kímélő módon fordulhatsz. Számos érzékszervi, mechanikai és biomechanikai teszt eredményeként sikerült meghatároznunk a tapadás ideális mértékét, és meghatároznunk a talp forgás során erőátvitelt biztosító részét.
Hogyan bizonyítjuk? A TERMÉK TESZTELÉSE
Laboratóriumainkban a kutatók érzékelők segítségével analizálják a mozdulatokat, így pontos képet kapunk az emberi test reakcióiról. Termékeinket fitnesztermekben, használat közben is teszteljük.Ezen tesztek következtében tudunk technikai és mindeni számára elérhető termékeket ajánlani. Egyetlen célunk, hogy a lehető legjobb körülmények között űzzétek kedvenc sportotokat.
És a ráadás? Nem hagy nyomot a padlón.
A külső talpa nem hagy nyomot a padlón.
FUTHATOK FUTÓPADON A FITNESZCIPŐBEN?
Fitneszcipőink kifejezetten kardiofitneszhez készültek. Ugyanakkor mérsékelt használat mellett futópadon történő futáshoz is megfelelnek. Vagyis, ha egy edzés előtt vagy után szeretnél bemelegíteni, levezetni futópadon, ennek is megfelel a cipő. Viszont, hogyha az egész edzésed futás futópadon vagy szabadban, akkor a biztonság érdekében fuss futócipőben.
FITNESZCIPŐ, KIZÁRÓLAG BELTÉRRE?
A kardiofitneszt jellemzően teremben vagy otthon végzik. Így cipőinket is beltéri használatra terveztük. A „lágyabb” gumi kifejezetten terembe való. Ha kültéren viseled a cipőt, a gumi idő előtt elkopik. A cipők talpának tapadása függ a fitneszteremben vagy a lakásban használt járófelülettől. A gumi növeli a cipő tapadását.

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • 29 január 2020
  Használja: Kevesebb mint 1 hete
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Fitneszcipő

  Kényelmesnek éreztem

 • Férfi
  29 november 2019
  Használja: 3 és 6 hónap között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Gyenge

  KB fél éve vettem. Alig volt használva és több helyen szakad szét az anyag.

  Brand's answer :

  Kedves Tivadar!


  Sajnálattal olvassuk, hogy negatív élmény érte a vásárolt termékkel kapcsolatban. A termékre két év jótállást biztosítunk. Kérjük vigye vissza bármelyik áruházunkba, hogy kollégáink meg tudják nézni és visszatérítjük a termék árát, ha jótállási feltételeknek megfelel.


  Sportos üdvözlettel,


  Vörös László

 • 30 és 39 év között
  24 szeptember 2019
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  ár - érték arányban jó

  a cipő nyelve keskeny, lehetne kicsit szélesebb, egyebekben nagyon jó, kényelmes, szellős

AZ OLDAL TETEJERE