Női cropped-top modern tánchoz, hosszú ujjú, fekete

Ref.
8520487
Termékelőny
Szeretnéd kiemelni a felsőtest mozgását? A cropped-top jól tart és kényelmes, kiemeli a derekat és a kartartást.
fölött
2 490 Ft1 790 Ft*
Rugalmas anyag
Tökéletes mozgásszabadságot biztosít.
Izzadság-elvezetés
Kiváló légáteresztő. Gyorsan szárad.

JELLEMZŐK

Összetétel
Fő anyag : 59.0% Pamut, Fő anyag : 37.0% Poliészter, Fő anyag : 4.0% Elasztán
Tests
Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Hogyan válassz ruházatot modern tánchoz?
A modern tánc ruházata sokszor jóval kötetlenebb, mint a klasszikus baletté, melyet gyakran a balettmester határoz meg. Az egyetlen megkötés, hogy kényelmesen, szabadon mozoghass benne. A bő alsó, testhezálló felső, vagy a szűkített szárú alsó és bő felső ideális választás. Húzz egymásra több réteget, légy még stílusosabb! (póló + ujjatlan felső vagy póló + sportmelltartó)
Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításához
A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk. Az egységes „ABCDE” osztályzatok alkalmazásával segítünk, hogy egyszerűen kiválaszthasd egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, amelyek a legkevésbé terhelik a környezetet. A Decathlon önként döntött úgy, hogy a környezeti terhelésről tájékoztatja vásárlóit. További információ: http://sustainability.decathlon.com/
AZ OLDAL TETEJERE