Női cipő kardiofitneszhez 500-as, kék, zöld

Ref.
8484045
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
4.8 / 5 5 Vélemények
Termékelőny
Az 500-as nő fitneszcipő elülső, állítható pántjainak köszönhetően optimális tartást biztosít a fitneszt jellemző, többirányú mozdulatok során.

4 KAPHATÓ TERMÉKEK

fölött
9 990 Ft6 990 Ft*
Több irányú rugalmasság
Hatszögletű kialakítása követi a láb tengelyét, így megkönnyíti a fordulatokat.
Jól tart
Állítható pántjai jobban tartják a láb elülső részét.
Ütéscsillapítás
EVA talpa hatékony ütéscsillapítást biztosít mozgás közben.

JELLEMZŐK

Összetétel
Felsőrész : 80.0% Poliészter, Felsőrész : 20.0% Poliuretán Alsó rész : 70.0% Etilén-vinil-acetát (EVA), Alsó rész : 30.0% Gumi Felső rész : 100.0% Poliészter
Ajánlott
Közepes intenzitású kardioedzéshez, heti 2-3 alkalommal.
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Miért viselj fitneszcipőt?
A sportlaboratóriumunk által végzett tanulmányok kimutatták, hogy fitnesz során rendkívül változatos, a többi sporttól eltérő mozdulatokat végzünk. Forgó, korcsolyázó, szökkenő, guggoló mozdulatokat és kitöréseket. A futással ellentétben fitnesz közben szinte egyáltalán nem végzünk egyenes vonalú mozdulatokat. Cipőinket azért fejlesztettük ki, hogy a sérülés kockázata nélkül, helyesen végezhesd el ezeket a mozdulatokat.
Miért fontos, hogy megfelelő cipőben eddz? A biztonság
Tanulmányok mutatták ki, hogy a fitnesz során bekövetkező sérülések oka a nem megfelelő cipő. A fitnesz közben sérülést szerzők 86%-a futócipőt visel. Tanulmányokkal igazoltuk, hogy a nem megfelelő cipőben edzők nagyobb eséllyel sérülnek meg, mint azok, akik fitneszcipőt használnak. Jól látható tehát, miért fontos a speciális, mozgásformához megfelelő fitneszcipőt.
Sarokemelés: a talp elülső és hátsó részének magassága közti különbség.
Minden fitneszcipőnk 4 mm-es sarokemeléssel rendelkezik. A 4 mm-es sarokemelés közelít a talp természetes pozíciójához (mezítláb nincs sarokemelés) Fontos, hogy tudd, ha korábban sokáig viseltél magasabb sarokemeléssel rendelkező - például magassarkú - cipőt, egy ideig eltart majd, mire hozzászoksz az új cipőhöz.
Többirányú hajlékonyság
Miért fontos? Tanulmányok kimutatták, hogy fitneszhez 1,7-szer hajlékonyabb cipőre van szükség, mint futáshoz. A boka mozgása is eltérő fitnesz és futás közben. Megállapítást nyert, hogy fitneszhez a futócipőtől eltérő hajlékonyságú/merevségű cipőre van szükség. Az ilyen mozgásformához fejlesztettük ki többirányú hajlékonyságot biztosító cipőinket.
TARTÁS AZ ORRBAN
Miért fontos? Az elülső tartás azért fontos, mert fitnesz során itt található az elsődleges nyomáspont. Segíti az egyensúly megőrzését érkezéskor és az irányváltást.
Ütéscsillapítás az orrban
Miért fontos? Fitnesz során a lábfej elülső része éri a talajt, míg futásnál a sarok. Cipőink elülső része optimális ütéscsillapítást biztosít, mely védi a testet az ismétlődő erőhatásokkal szemben, ugyanakkor stabil ellépést tesz lehetővé a folyamatos mozgás érdekében.
Tapadás és forgás
A modell tapadása gyors és egyszerű irányváltást tesz lehetővé, míg a forgópont - ahol a cipő kevésbé tapad - segítségével könnyedén, az ízületeket kímélő módon fordulhat. A kettő közti egyensúly megtalálása alapvető fontosságú. Számos érzékszervi, mechanikai és biomechanikai teszt eredményeként sikerült meghatároznunk a tapadás ideális mértékét, és meghatároznunk a talp forgás során erőátvitelt biztosító részét.
HOGYAN BIZONYÍTJUK? A TERMÉK TESZTELÉSE
Laboratóriumainkban a kutatók érzékelők segítségével analizálják a mozdulatokat, így pontos képet kapunk az emberi test reakcióiról. Tesztjeinket fitnesztermekben is elvégezzük, hiszen semmi nem ér fel a terepen szerzett tapasztalatokkal! A tesztek segítségével elérhető, technikai termékeket kínálunk, hiszen célkitűzésünk az, hogy te felhőtlenül, a legjobb körülmények között sportolhass!
NEM HAGY NYOMOT A PADLÓN
Speciális kialakítású talpa nem hagy nyomot a padlón.
FUTHATOK FUTÓPADON A FITNESZCIPŐBEN?
Fitneszcipőink kifejezetten kardiofitneszhez készültek. Ugyanakkor mérsékelt használat mellett futópadon történő futáshoz is megfelelnek. A cipők alkalmasak arra, hogy edzés előtt vagy után a futópadon bemelegíts, levezess. Ha azonban az edzés során akár futópadon, akár a szabadban végig futni szeretnél, biztonságod érdekében erősen ajánljuk, hogy viselj futócipőt!
FITNESZCIPŐ, KIZÁRÓLAG BELTÉRRE?
A kardiofitneszt jellemzően teremben vagy otthon végzik. Így cipőinket is beltéri használatra terveztük. A „lágyabb” gumi kifejezetten terembe való. Ha kültéren viseled a cipőt, a gumi idő előtt elkopik. A cipők talpának tapadása függ a fitneszteremben vagy a lakásban használt járófelülettől. A gumi növeli a cipő tapadását.

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • 40 és 49 év között
  05 április 2019
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title

 • 60 évnél idősebb
  03 április 2019
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Fitneszcipő

  Szeretem, nagyon kényelmes, zumbára használon.

 • 30 és 39 év között
  04 március 2019
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Ajánlom

  Elégedett vagyok a termékkel, szabad mozgást biztosít, és jól szellőzik.

AZ OLDAL TETEJERE