Női cipő fitneszhez, kardioedzéshez 100-as, fekete, rózsaszín

Ref.
8379422
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
4.67 / 5 33 Vélemények
Termékelőny
Az elöl lévő barázdák segítik a láb a természetes mozgását és az irányváltásokat.
Több irányú rugalmasság
A láb elején barázdák segítik az irányváltásokat.
Jól tart
Állítható pántok segítik a láb elejének tartását az oldalirányú mozdulatoknál.
Ütéscsillapítás
A talpbetét sűrűsége elnyeli az ütődéseket: véd ugrás közben.

JELLEMZŐK

Összetétel
Felsőrész : 80.0% Poliészter, Felsőrész : 20.0% Poliuretán Alsó rész : 70.0% Etilén-vinil-acetát (EVA), Alsó rész : 30.0% Gumi Belső rész : 100.0% Poliészter
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Miért válassz fitneszcipőt?
A sportlaboratóriumunk által végzett tanulmányok kimutatták, hogy fitnesz során rendkívül változatos, a többi sporttól eltérő mozdulatokat végzünk. Forgó, korcsolyázó, szökkenő, guggoló mozdulatokat és kitöréseket. A futással ellentétben fitnesz közben szinte egyáltalán nem végzünk egyenes vonalú mozdulatokat. Cipőinket azért fejlesztettük ki, hogy a sérülés kockázata nélkül, helyesen végezhesd el ezeket a mozdulatokat.
Fitneszezni futócipőben vagy fordítva, rossz ötlet.
A fitneszhez adaptált cipő a futócipőhöz képest 20%-al csökkenti a fitnesz közbeni sérülés kockázatát. Miért? Kutató-fejlesztő laboratóriumunk kimutatta, hogy lábunk eltérően mozog a különböző sportok közben: egyenes irányú lépések a futásnál, forgások a fitnesznél Az adott sporthoz adaptált cipő megvédi a lábat és elősegíti a teljesítmény növelését !
Sarokmagasság: a talp elülső és hátsó részének magassága közti különbség.
Minden fitneszcipőnk 4 mm-es sarokemeléssel rendelkezik. A 4 mm-es drop természetesebb lábtartást eredményez (mezítláb a sarokmagasság 0 mm). Ha általában magasabb sarokmagassággal rendelkező cipőt viselsz (például egy ideig eltart majd, mire hozzászoksz az új cipőhöz.
TÖBBIRÁNYÚ RUGALMASSÁG
A többirányú rugalmasság a cipő azon tulajdonsága, hogy hajlik és forog minden irányban. Tanulmányok kimutatták, hogy fitneszhez 1,7-szer hajlékonyabb cipőre van szükség, mint futáshoz. A boka mozgása is eltérő fitnesz és futás közben. Ezért fejlesztünk többirányú mozgásra alkalmas cipőt, fitneszhez is ilyenre van szükséged.
TARTÁS AZ ELÜLSŐ RÉSZEN
Miért fontos? Az elülső tartás azért fontos, mert fitnesz során itt található az elsődleges nyomáspont. Segíti az egyensúly megőrzését érkezéskor és az irányváltást.
Ütéscsillapítás az első részen
A cipő ütéscsillapítása csillapítja az ütődéseket és csökkenti a rezgéseket. Fitnesz során a lábfej elülső része éri a talajt, míg futásnál a sarok. Cipőink elülső része optimális ütéscsillapítást biztosít, mely védi a testet az ismétlődő erőhatásokkal szemben, ugyanakkor stabil ellépést tesz lehetővé a folyamatos mozgás érdekében.
Tapadás és forgás
A modell tapadása gyors és egyszerű irányváltást tesz lehetővé, míg a forgópont - ahol a cipő kevésbé tapad - segítségével könnyedén, az ízületeket kímélő módon fordulhat. A kettő közti egyensúly megtalálása alapvető fontosságú. Számos érzékszervi, mechanikai és biomechanikai teszt eredményeként sikerült meghatároznunk a tapadás ideális mértékét, és meghatároznunk a talp forgás során erőátvitelt biztosító részét.
Hogyan bizonyítjuk? A TERMÉK TESZTELÉSE
Laboratóriumainkban a kutatók érzékelők segítségével analizálják a mozdulatokat, így pontos képet kapunk az emberi test reakcióiról. Termékeinket fitnesztermekben, használat közben is teszteljük.Ezen tesztek következtében tudunk technikai és mindeni számára elérhető termékeket ajánlani. Egyetlen célunk, hogy a lehető legjobb körülmények között űzzétek kedvenc sportotokat.
És a ráadás? Nem hagy nyomot a padlón.
A külső talpa nem hagy nyomot a padlón.
FUTHATOK FUTÓPADON A FITNESZCIPŐBEN?
Fitneszcipőink kifejezetten kardiofitneszhez készültek. Ugyanakkor mérsékelt használat mellett futópadon történő futáshoz is megfelelnek. A cipők alkalmasak arra, hogy edzés előtt vagy után a futópadon bemelegíts, levezess. Ha azonban az edzés során akár futópadon, akár a szabadban végig futni szeretnél, biztonságod érdekében erősen ajánljuk, hogy viselj futócipőt!
FITNESZCIPŐ, KIZÁRÓLAG BELTÉRRE?
A kardiofitneszt jellemzően teremben vagy otthon végzik. Így cipőinket is beltéri használatra terveztük. A „lágyabb” gumi kifejezetten terembe való. Ha kültéren viseled a cipőt, a gumi idő előtt elkopik. A cipők talpának tapadása függ a fitneszteremben vagy a lakásban használt járófelülettől. A gumi növeli a cipő tapadását.

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • 14 november 2019
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Fitneszcipő.

  Formatartó, jó ár-érték, kényelmes.

 • 15 október 2019
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Szuper

  Víváshoz használja a lányom, oda keményebb talpú kell. Nagyon szereti. Kényelmes.

 • 40 és 49 év között
  16 szeptember 2019
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  sportcipő

  megfelelő minőség

AZ OLDAL TETEJERE