Nadrág babatornához, fekete

Ref.
8352516
Termékelőny
Könnyű, nagyon kényelmes nadrág babatornához. Garantáltan puha: 100% fésült, hosszúszálú pamut. Könnyű és rugalmas: egyszerű fel- és levenni!
1 190 Ft*
Lágy tapintás
100% fésült pamut.
Könnyű le- és felvétel
Gumírozott derék: könnyen felvehető.
Könnyű súly
Könnyű és rugalmas, mint egy póló.

JELLEMZŐK

Összetétel
Fő anyag : 100.0% Pamut
Tests
Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
Ajánlott
Babatornához és tornaórára.
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Mi az a babatorna?
Megfelelő anyagokból kialakított pályán, oktatók felügyelete mellett végzett játékos tornagyakorlatok. A pályákon különböző tornaszerek állnak a gyerekek rendelkezésére (gerendák, lépcsők, csúszdák, párhuzamos korlátok, alagutak, hengerek... ), amelyeken csúszni, mászni, ugrálni és egyensúlyozni tudnak!
Melyek a babatorna előnyei?
A babatorna elősegíti a gyerekek pszichomotorikus fejlődését, különösen a mozgást, a mozgáskoordinációt és az egyensúlyérzékelést fejleszti.
Mi a megfelelő viselet babatornához?
Kényelmes és rugalmas, az évszaknak megfelelő viselet: póló rövidnadrággal, laza nadrág melegítőfelsővel vagy melegítő együttes, és már kezdődhet is a bemelegítés! Domyos cipőben nem csúszik a gyerek lába!
Könnyű nadrág 100% pamut szövetből.
Alul enyhén behúzott szabású nadrágszár. 100% pamut anyagának köszönhetően nagyon kényelmes és rugalmas. Anyaga rendkívül puha. Dereka gumírozott. Gumírozásmentes szár.
AZ OLDAL TETEJERE