Melegítőfelső babatornához 500, szürke, kék

Ref.
8501738
Termékelőny
A kapucnis melegítőfelső hatékony védelmet nyújt a hidegtől. Cipzárjának köszönhetően nagyon könnyen szétnyitható, összehúzható. Zsebkendőtartó zseb a bal ujjon.

4 KAPHATÓ TERMÉKEK

Rugalmas anyag
Természetesen rugalmas anyagának köszönhetően könnyen felvehető.
Izzadság-elvezetés
Pamut- és poliésztertartalmú anyaga kivezeti az izzadságot.
Meleg
Az anyag szoros szövése véd a hidegtől.
Könnyű nyithatóság / zárhatóság
Nagy cipzárját a gyerekek is könnyedén tudják használni.
Környezeti hatás
„D” OSZTÁLYZAT - Összehasonlítás: baba felső, 2. réteg - technikai információk

JELLEMZŐK

Méret
12 hónapos - 6 éves
Szín
Kék, szürke, rózsaszín
Összetétel
Fő anyag : 78.0% Poliészter, Fő anyag : 17.0% Viszkóz, Fő anyag : 5.0% Elasztán Betét : 100.0% Poliészter
Tests
Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
Ajánlott
Melegen tart babatorna előtt, közben és után.
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Mi az a babatorna?
Megfelelő anyagokból kialakított pályán, felnőtt felügyelete mellett végzett játékos tornagyakorlatok. A pálya segíti a különböző mozdulatok elsajátítását: az ugrást, az egyensúlyozást, a dobást, a kúszást, a mászást, a gurulást, stb.
Melyek a babatorna előnyei?
A babatorna elősegíti a gyerekek pszichomotorikus fejlődését, különösen a mozgást, a mozgáskoordinációt és az egyensúlyérzéket fejleszti.
Mi a megfelelő viselet babatornához?
Kényelmes és rugalmas, az évszaknak megfelelő sportos ruházat: póló rövidnadrággal, laza nadrág vagy legging melegítőfelsővel, vagy egy melegítő együttes, és hozzá egy pár (puha vagy merev talpú) cipő.
A melegítőfelső cipzárját a gyerekek egyedül is könnyedén tudják kezelni.
Szélesebb, jobban látható és könnyebben használható cipzárat választottunk, mellyel a gyerekek egyedül is boldogulnak. A gyerekek egyedül is használhatják a bal ujjon található titkos zsebet, ide tehetik zsebkendőjüket.
Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításhoz
A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk. Az „ABCDE” osztályzatok alkalmazásával segítünk, hogy egyszerűen kiválaszthasd egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, amelyek a legkevésbé terhelik a környezetet. A Decathlon önként döntött úgy, hogy a környezeti terhelésről tájékoztatja vásárlóit. További információ: http://sustainability.decathlon.com/
AZ OLDAL TETEJERE