• No image

Lány térdnadrág tornához, fekete

Ref.
8051277
Termékelőny
A kedvenc térdnadrágom: nagyon rugalmas és extra kényelmes, követi minden mozdulatomat az edzés során!
1 290 Ft*
Lágy tapintás
Az anyag fő összetevője pamut: garantáltan puhaság Térd alá érő hosszúság
Rugalmas anyag
Az elasztánnak köszönhetően zavartalan mozgást biztosít minden gyakorlat közben.

JELLEMZŐK

Szín
fekete
Méret
5-14 éves
Összetétel
Fő anyag : 92.0% Pamut, Fő anyag : 8.0% Elasztán
Tests
Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
Ajánlott
Tornaórára.
Garancia
2 év

TANÁCSOK

Karbantartási tippek
Minden pamut vagy szintetikus anyagot 30°C-on vagy maximum 40°C-on mosson! Szárítógépben szárítható. Közepes hőfokon vasalja! A világos és a sötét ruhákat külön mossa! Ha természetes módon szárítja a ruhákat, kíméli a környezetet és meghosszabbítja ruhái élettartamát.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Elasztán térdnadrág fitneszhez
Igény szerint választhat a választékból rövid- vagy térdnadrágot, illetve legginget A termékek egyszínű és fonalmosott változatban kaphatók Fő anyaguk pamut, az elasztán jelenléte szabad mozgást biztosít fitnesz vagy bármilyen más sport közben.
Az 5-14 éves gyerekek ruházati választékának kialakítása:
A ruházati választékot az egészség, az erőnlét megőrzése, és az alakformálás érdekében végzett, rendszeres fitneszedzéshez terveztük (kímélő tornához, nyújtáshoz, izomerősítéshez és -feszesítéshez). A Domyos tervezőcsapata a ruházati választékot úgy alakította ki, hogy puha és légáteresztő legyen. A termékeket használat közben teszteltük, és a vásárlói vélemények alapján folyamatosan fejlesztjük.

A következő termékek is érdekelhetik

AZ OLDAL TETEJERE