Lány táncruha klasszikus baletthez, rózsaszín

Ref.
8489980
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
3.5 / 5 4 Vélemények
Termékelőny
Kedvező árú terméket keresel a balett világának felfedezéséhez? Szoknyával ellátott, könnyen felvehető dressz, mely biztosítja a tánclépések elsajátításához szükséges kényelmet.

2 KAPHATÓ TERMÉKEK

Rugalmas anyag
Testhezálló szövete követi a mozdulatokat.
Izzadság-elvezetés
Szövete kiválóan szellőzik és gyorsan szárad.

JELLEMZŐK

Összetétel
Fő anyag : 82.0% Poliészter, Fő anyag : 18.0% Elasztán Bélés : 100.0% Poliészter
Approved by
Mérnökünk, Inès, amatőr és profi balettosokkal teszteltette termékeinket.Balettórán használták a termékeket, majd elmondták pozitív és negatív visszajelzéseiket.Ezen visszajelzéseknek köszönhetően dolgoztunk tovább, hogy mégjobban megfeleljünk az elvárásoknak.Caroline, termékmenedzser, szintén tesztelteti minden új termék minden méretét, hogy azok méreteiben is pontosak legyenek.
Tests
Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Mi az ideális ruházat klasszikus baletthez?
A ruházat gyakran kötelezően meghatározott, a balettmester írja elő. Ez a magabiztosan viselhető, kényelmes pamut dressz ideális választás kezdők számára. Rózsaszín vagy testszínű, lábfejjel rendelkező, vagy lábfej nélküli harisnyára húzva viselendő. A cipő vászonból vagy bőrből készüljön, és legyen piskótatalpú, hogy tartsa a gyerekek lábát! Mit viselj, hogy melegen tartsad az izmaidat? Óra előtt és után húzz kardigánt! Készen állsz? Rajtad a sor! Táncolj!
Hogyan válassz balettruhát?
Jelmondatunk: Pontos illeszkedés és kényelem. A dressz és a harisnya ne legyen se túl szoros, se túl bő! A lényeg, hogy örömmel, mosolyogva táncolhass benne! A biztonság kedvéért csinálj pár mozdulatot a próbafülkében: emeld fel a karodat, hajolj előre! A ruha nem mozdulhat el. A szoknya nem kötelező eleme a ruházatnak, csupán kiegészítő! A derékon kell viselni, és fontos, hogy kövesse a mozdulatokat. Készen állsz? Rajtad a sor! Táncolj!
Miért válassz dresszes táncruhát?
Egyszerűbben felvehető, mind a szülő, mind a gyerek számára. „Minden egyben” táncruha. Tulajdonképpen egy szoknyás dressz.
Praktikus megoldás a felszerelés szállításához
Felszerelésedet szállíthatod az erre a célra készült, kicsi és praktikus táskában, mely téged is magával ragad majd. Több rekeszének köszönhetően a cipőt külön tárolhatod a felszerelés többi részétől, ráadásul a hajcsatokat sem kell órákig keresgélned, hogy megcsináld a kontyodat.2 méretben kapható: a kisebb rószaszín, lányoknak és a nagyobb szürke, (2019 ősz-télre fekete) felnőtt nőknek. A kis fekete csillogó csőtáska is hasznos!

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • 24 október 2019
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Méretezés

  A számozás nagyon rossz, de ha megtalálod a méretet szuper.

 • 08 október 2019
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Méretezés

  A méretezés - úgy általában is - tragédia: a 12-es méret kicsi egy átlagos nyolc éves kislányra.

  Brand's answer :

  Kedves Judit,

  Köszönjük, hogy megosztotta velünk tapasztalatait, egyben sajnálom, hogy negatív élmény érte. Több visszajelzést kaptunk már a gyermek balettruházatok rossz méretezésével kapcsolatban. Ezeket továbbítottuk a márka felé és a közeljövőben új méretezést terveznek bevezetni.Amennyiben nem volt használva a termék, bármelyik Decathlon áruházunkba visszaviheti blokkal vagy hűségkártyájával, ahol kicserélik vagy visszaadják a termék vételárát.

  Kovács Nikoletta
  Országos sportigazgató

  Judit find this answer useful

 • 40 és 49 év között
  08 április 2019
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Táncruha rózsaszínű

  Mèretben tökéletes. Kènyelmed.

AZ OLDAL TETEJERE