Lány rövidnadrág babatornához 100-as, rózsaszín, fehér

Ref.
8490107
Termékelőny
Alap rövidnadrág babatornához. 100% pamut: garantált puhaság. Mintás anyaga nagyon kellemes megjelenést biztosít.

2 KAPHATÓ TERMÉKEK

Lágy tapintás
100% pamut anyag: garantált puhaság.
Rugalmas anyag
Természetesen rugalmas anyaga és bő szabása megkönnyíti a mozdulatokat.
Jó tartás
Gumírozott derék: könnyen felvehető.
Környezeti hatás
„D” OSZTÁLYZAT - Összehasonlítás: baba rövidnadrág - technikai részletek

JELLEMZŐK

Méret
12 hónapos - 6 éves
Szín
Rózsaszín.
Összetétel
Fő anyag : 100.0% Pamut
Tests
Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
Ajánlott
Babatornához.
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Mi az a babatorna?
Megfelelő anyagokból kialakított pályán, felnőtt felügyelete mellett végzett játékos tornagyakorlatok. A pálya segíti a különböző mozdulatok elsajátítását: az ugrást, az egyensúlyozást, a dobást, a kúszást, a mászást, a gurulást, stb.
Melyek a babatorna előnyei?
A babatorna elősegíti a gyerekek pszichomotorikus fejlődését, különösen a mozgást, a mozgáskoordinációt és az egyensúlyérzéket fejleszti.
Mi a megfelelő viselet babatornához?
Kényelmes és rugalmas, az évszaknak megfelelő sportos ruházat: póló rövidnadrággal, laza nadrág vagy legging melegítőfelsővel, vagy egy melegítő együttes, és hozzá egy pár (puha vagy merev talpú) cipő.
100% pamut mintás rövidnadrág
Kiváló ár/érték arányú rövidnadrág 100% pamutból. Mintás alapdarab babatornához és más sportokhoz. Apró, gumírozott dereka nem szorítja a hasat, de tartja a nadrágot mozgás közben.
Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításhoz
A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk. Az „ABCDE” osztályzatok alkalmazásával segítünk, hogy egyszerűen kiválaszthasd egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, amelyek a legkevésbé terhelik a környezetet. A Decathlon önként döntött úgy, hogy a környezeti terhelésről tájékoztatja vásárlóit. További információ: http://sustainability.decathlon.com/
AZ OLDAL TETEJERE