Lány legging tánchoz, fekete

Ref.
8352133
Termékelőny
Olyan ruházatot szeretnél, melyben tökéletesen látszanak a tánclépések? Ez a legging technikai kialakításának köszönhetően optimális tartást biztosít, és kiemeli minden lépésedet.
Szabad mozgás
Varrásmentes kialakítása maximális kényelmet biztosít.
Áttetsző
Nem áttetsző, optikailag karcsúsítja a lábat.
Tartós használat
Lapos derék, megerősítés a lábak között.
Környezeti hatás
„B” OSZTÁLYZAT - Összehasonlítás: gyerek legging - technikai részletek

JELLEMZŐK

Méretek
6-14, 34-46
Szín
Fekete
Összetétel
Fő anyag : 93.0% Poliamid, Fő anyag : 7.0% Elasztán
Tests
Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Hogyan válassz ruházatot modern tánchoz?
A modern tánc ruházata sokszor jóval kötetlenebb, mint a klasszikus baletté, melyet gyakran a balettmester határoz meg. Az egyetlen megkötés, hogy kényelmesen, szabadon mozoghass benne. A bő alsó, testhezálló felső, vagy a szűkített szárú alsó és bő felső ideális választás. Húzz egymásra több réteget, légy még stílusosabb! (póló + ujjatlan felső vagy póló + sportmelltartó)
Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításához
A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk. Az egységes „ABCDE” osztályzatok alkalmazásával segítünk, hogy egyszerűen kiválaszthasd egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, amelyek a legkevésbé terhelik a környezetet. A Decathlon önként döntött úgy, hogy a környezeti terhelésről tájékoztatja vásárlóit. További információ: http://sustainability.decathlon.com/
AZ OLDAL TETEJERE