Lány, lábfej nélküli harisnya tánchoz, fekete

Ref.
8490228
Termékelőny
Félig áttetsző vászonból készült harisnya. Megerősített lábköz, pamutbélésű lépésbetét: kényelmesebb, strapabíróbb.

3 KAPHATÓ TERMÉKEK

Rugalmas anyag
Szabása és anyaga ideális a széles mozdulatok kivitelezéséhez.
Tartós használat
Lapos derék és megerősített lábköz.
Lágy tapintás
Pamut bélésű, kényelmes lépésbetét a lábak között.

JELLEMZŐK

Összetétel
Fő anyag : 89.0% Poliamid, Fő anyag : 11.0% Elasztán Harmonikabetét : 82.0% Pamut, Harmonikabetét : 18.0% Poliamid
Tests
Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
Ajánlott
Táncórára és ritmikus gimnasztikához.
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Hogyan válassz balettruhát?
Az öltözék gyakran kötelező, a balettmester írja elő. Általában alsóruházat nélkül viselik. A harisnya és a dressz együtt jobban tart, és semmilyen mozdulat közben nem mozdul el a ruha. A táncos tökéletes öltözéke: dressz, harisnya, gyakorlócipő, és az izmok melegen tartásához óra előtt és után, kardigán viselése ajánlott.
Miért válassz táncharisnyát?
Táncharisnya technikai kialakítása kényelmet és optimális tartást biztosít. Tökéletesen kiemeli a lábmunkát. A pamut lépésbetét és a megerősített lábfej strapabíróbbá teszi a harisnyát. Táncórára és fellépésre is ajánljuk.
Hogyan válassz harisnyát tánchoz?
A tánc részlegén különböző típusú harisnyákat találsz. A legalapvetőbb modell továbbra is lábfejjel rendelkezik. Kaphatók lábfej nélküli harisnyák is, melyek klasszikus baletthez és modern tánchoz egyaránt ideálisak. Választékunk része egy átalakítható harisnya is, mely egyszerűen nyitható, így könnyen elérheted lábfejedet óra közben. Ideális spicc-gyakorlatokhoz, mert tánc közben könnyen hozzáférhetsz a lábujjvédőhöz.
AZ OLDAL TETEJERE