Lány hosszú ujjú póló tornához, fekete mintás

Ref.
8487619
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
4 / 5 1 Vélemény
Termékelőny
Egyszerű vonalú, nagyon kényelmes, mintás póló. A Domyos tesztekkel garantálja a forma- és színtartást. Könnyen áthúzható a fejen.
Lágy tapintás
100% pamut anyag: garantált puhaság.
Környezeti hatás
„C” OSZTÁLYZAT - Összehasonlítás:gyerek hosszú ujjú póló - technikai információk

JELLEMZŐK

Méret
5-14 éves
Szín
Fekete, rózsaszín
Összetétel
Fő anyag : 100.0% Pamut
Tests
Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
Ajánlott
Tornaórára.
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Ruházati választék tornaórára, 5-14 éveseknek:
A fiúk és lányok számára kialakított választék termékei ideálisak iskolai és edzőtermi tornaórára. A választék termékei egyaránt ideálisak alacsony és magas intenzitású mozgásformákhoz (trambulin, step, erősítés, ugrókötelezés, nyújtás, stb.). Ideális mozgásformák a gyerekek erőnlétének, egészségének megőrzéséhez, mozgáskészségük fejlesztéséhez: ugrás, gurulás, mászás, a has-és hátizmok erősítése, kúszás, egyensúlyozás, stb.
A Domyos termékek kialakítása:
Csapatunk a termékeket úgy alakította ki, hogy egyszerre legyenek kellően puhák és légáteresztőek, és megfeleljenek a fiatal sportolók igényeinek. Gyermeked minden ruhadarabot megtalál a válsztékban (póló, ujjatlan felső, legging, nadrág, rövidnadrág, melegítőfelső).
Tudtad?
A termékeket rendszeresen teszteltük, és a vásárlói vélemények alapján folyamatosan fejlesztjük.
100% pamut, hosszú ujjú, mintás póló.
Kiváló ár/érték arányú póló 100% pamutból. Alapdarab tornaórára és más sportoláshoz. Hozzáadott értéke a testhezálló szabás és az egyszerűség, valamint fiatalos mintája és modern megjelenése.
Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításhoz
A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk. Az „ABCDE” osztályzatok alkalmazásával segítünk, hogy egyszerűen kiválaszthasd egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, amelyek a legkevésbé terhelik a környezetet. A Decathlon önként döntött úgy, hogy a környezeti terhelésről tájékoztatja vásárlóit. További információ: http://sustainability.decathlon.com/

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

  • 30 és 39 év között
    06 december 2018
    That review has been deposited on this product version
    Pamut felső

    Teljesen rendben van!

AZ OLDAL TETEJERE