Kapucnis férfi melegítőfelső, erősítéshez, kék

Ref.
8317406
Termékelőny
Melegen és szárazon tart! Kényelmes és meleg melegítőfelső: sportolás előtt és után is ideális! Pamut alapú anyaga felszívja az izzadságot. Kellemes tapintású anyag.
4 990 Ft*
Hőszigetelő hatás
A pamut/poliészter alapú anyagok melegen tartják a testet.
Nedvszívó képesség
Belül buklészövéssel, mint a frottír törölközőknél: szárazon tart.
Lágy tapintás
Sima felületű anyag: kellemes tapintású, rendkívül puha anyag.

JELLEMZŐK

Szín
Kék
Méret
S-XXXL.
Összetétel
55% Pamut; 45% Poliészter.
Ajánlott
fitneszhez (izomerősítéshez, - feszesítéshez).
Garancia
2 év

TANÁCSOK

Karbantartási tippek
Minden pamut vagy szintetikus anyagot 30 vagy maximum 40°C-on mosson! Szárítógépben szárítható. Közepes hőfokon vasalja! A sötét és a világos ruhákat elkülönítve mossa! Ha természetes módon szárítja a ruhákat, azzal kíméli a környezetet és meghosszabbítja a ruha élettartamát.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Termékeink kialakítása izomerősítéshez:
A ruhaválasztékot úgy alakítottuk ki, hogy kényelmes és légáteresztő legyen! A Domyos csapata azért dolgozik, hogy örömteliek legyenek az izomfeszesítő és -fejlesztő edzések! Így nem kell a ruháival törődnie, nyugodtan koncentrálhat a gyakorlatokra! A termékeket használat közben teszteljük és a vásárlói véleménynek köszönhetően folyamatosan fejlesztjük is őket.
Miért végezzen izomerősítést?
Az izomerősítés célja az izmok fejlesztése. Bármilyen szinten is űzi, rendszeres és megfelelő izomerősítő edzésekkel mindenki erősítheti a testét. A sportág nagy előnye, hogy bárhol végezhető (edzőteremben, otthon, a szabadban) a választott edzésformától függően.
A termék tesztelése
Ezt a melegítőfelsőt mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
AZ OLDAL TETEJERE