Jógaszőnyeg Studio, 5 mm, szürke

Ref.
8500978
Termékelőny
A legjobban tapadó jógaszőnyeg, mely hegytartásban sem mozdul el! Súly: 2,3 kg. Méret: 185 X 65 cm. Vastagság: 5 mm.

2 KAPHATÓ TERMÉKEK

Tapadás
A gumi jól tapad, a PU jól tapad és felszívja a nedvességet.
Kényelem
Sokoldalú, kényelmes fekvő testhelyzetben.
Könnyű szállítás
Gumis hordpánttal kapható.

JELLEMZŐK

Összetétel
Hab : 100.0% Habgumi - etilén-propilén-dién monomer
Ajánlott
Dinamikus jógához:Ashtanga, Vinyasa, Power, Hot jóga...
Garancia
2 év

TANÁCSOK

Tárolási tippek
Ne tárold napon!

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Milyen jógaszőnyeget válassz?
Kímélő jógához (Hatha, Jin, Nidra, relaxáció): védi a térdet, az ízületeket és a bokát, fordított testhelyzetekben (gyertya- vagy ekeállás) pedig a nyakat, nyakcsigolyákat és a vállakat. Hogy a legnagyobb kényelemben gyakorolhass, válassz 5-8 mm vastagságú jógaszőnyeget! Dinamikus jógához (Ashtanga, Vinyasya, Hot jóga, stb.): Számos álló és egyensúlyozó ászana: 3-5 mm vastagságú jógaszőnyeget válassz a stabilitás és a jó tapadás érdekében!
5 mm vastag, PU/gumi szőnyeg:
A legsokoldalúbb szőnyeg, bármilyen jógához. A legnehezebb pozíciókban, hosszú időn keresztül is maximális tapadást biztosít. Mintás oldala felszívja az izzadságot. A középen lévő vonal segíti az elhelyezkedést, a széltében futó vonalaknak jelölik a kéz és a láb helyét. 5 mm vastag, kényelmes fekvő testhelyzetben. A használat alapján eldöntheted, melyik oldalán használod.
A szőnyeg tisztítása:
Óra után a szőnyeget meleg, szappanos vízzel tisztítsd le, hogy eltávolítsd az izzadságfoltokat, vagy illóolajos spray-vel fújd le, majd töröld le! Mielőtt feltekernéd, szabad levegőn hagyd megszáradni! Összetekerve tárolandó, hogy gumi anyagában ne maradjon meg a hajtás nyoma. Ne hagyd a napon, mert a gumi kiszáradhat, és elveszítheti tapadását!
AZ OLDAL TETEJERE