Jógaszőnyeg dinamikus jógához Studio, 5 mm-es, szürke

Ref.
8500978
Termékelőny
Csúszik a szőnyeged? Fejlődj felhőtlenül a legjobb tapadást biztosító jógaszőnyegünkkel! Jelzővonalainak és kényelmének köszönhetően minden ászana során társad lesz, egészen az óra végéig!
Tapadás
Felső, csúszásmentes felülete felszívja az izzadságot.
Kényelem
Sűrű és puha, védi az ízületeket.
Könnyen elsajátítható
A pózok tökéletesítését jelzővonalak segítik a szőnyegen.
Könnyű szállítás
Puha pántjának köszönhetően jógaóráidra is magaddal viheted.

JELLEMZŐK

Összetétel
Hab : 100.0% Habgumi - etilén-propilén-dién monomer Fő anyag : 100.0% Habosított poliuretán
Garancia
2 év

TANÁCSOK

Tárolási tippek
Ne tárold napon!

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

A méretek?Mekkora a súlya?
A szőnyeg 185 cm hosszú, 65 cm széles és 5 mm vastag. A súlya 2,3 kg.
Hogyan válassz jógaszőnyeget?
- Kímélő jógát gyakorolsz (pl.: Hatha, regeneráló, kismama, Nidra...)? Az ászanák lassan követik egymást, a fizikai igénybevétel közepes intenzitású. Az 5-8 mm vastagságú jógaszőnyeg kényelmet biztosít, és védi a nyakcsigolyákat, az ízületeket. - Dinamikus jógát gyakorolsz (Vinyasa, Ashtanga, Iyengar, Hot, Bikram...)? Az ászanák gyorsan követik egymást és a fizikai igénybevétel erős. A maximum 5 mm-es szőnyeg megfelelő tapadást és stabilitást biztosít az egyensúly megtartásához.
Hogyan álmodjuk meg a termékeinket?
8-an vagyunk a csapatban: kezdő jógázótól a jógaoktatóig. Szenvedélyünk a jóga. Legyen szó kímélő vagy dinamikus jógáról, az egyensúlyra törekszünk. Jóga csapatunkkal közösen olyan termékeket álmodunk meg, melyek megfelelnek az elvárásaitoknak. Valljuk, hogy a jógának a környezet tiszteletének pozitív üzenetét kell hordoznia.
Hogyan tisztítsam a szőnyeget?
Gyakorlás után frissítsd fel jógaszőnyegedet a nálunk kapható, illóolajokat tartalmazó spray-vel! Ha szeretnéd a gyakorlással járó szennyeződésektől teljesen megtisztítani a szőnyeged, meleg, szappanos vízzel mosd le, majd a szabad levegőn hagyd teljesen megszáradni, mielőtt újra feltekernéd!Ne tárold napon!Anyaga jól tapad és lyukacsos, ezért az normális, hogy formálódik, ez annak a jele, hogy használod.
Egy jógi vallomása:
Szuper szőnyeg 4/5 • 2019/07/26 Jógaszőnyeg STUDIO 5 mm-es, szürke 3-6 havi használat után Ez az első alkalom, hogy találtam egy jól tapadó és stabil, de közben kényelmes szőnyeget.Anyaga kényelmes, tetszik a szürke színe, mégha egy kissé sötét is.Ami az izzadságfoltokat illeti...az igaz, hogy láthatóak, de annyira nem zavar...több előnye van a szőnyegnek, mint hátránya.
AZ OLDAL TETEJERE