Jógaszőnyeg dinamikus jógához Studio, 5 mm-es, szürke

Ref.
8500978
Termékelőny
Csúszik a szőnyeged? Fejlődj felhőtlenül a legjobb tapadást biztosító jógaszőnyegünkkel! Jelzővonalainak és kényelmének köszönhetően minden ászana során társad lesz, egészen az óra végéig!

2 KAPHATÓ TERMÉKEK

Tapadás
Felső, csúszásmentes felülete felszívja az izzadságot.
Kényelem
Sűrű és puha, védi az ízületeket.
Könnyen elsajátítható
A pózok tökéletesítését jelzővonalak segítik a szőnyegen.
Könnyű szállítás
Puha pántjának köszönhetően jógaóráidra is magaddal viheted.

JELLEMZŐK

Összetétel
Hab : 100.0% Habgumi - etilén-propilén-dién monomer Fő anyag : 100.0% Habosított poliuretán
Garancia
2 év

TANÁCSOK

Tárolási tippek
Ne tárold napon!
Használati korlátozások
Kizárólag magánfelhasználásra, hobbi sportoláshoz.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

A méretek? Mekkora a súlya?
A szőnyeg 185 cm hosszú, 65 cm széles és 5 mm vastag. A súlya 2,3 kg.
Hogyan válassz jógaszőnyeget?
- Kímélő jógát gyakorolsz (pl.: Hatha, regeneráló, kismama, Nidra...)? Az ászanák lassan követik egymást, a fizikai igénybevétel közepes intenzitású. Az 5-8 mm vastagságú jógaszőnyeg kényelmet biztosít, és védi a nyakcsigolyákat, az ízületeket. - Dinamikus jógát gyakorolsz (Vinyasa, Ashtanga, Iyengar, Hot, Bikram...)? Az ászanák gyorsan követik egymást és a fizikai igénybevétel erős. A maximum 5 mm-es szőnyeg megfelelő tapadást és stabilitást biztosít az egyensúly megtartásához.
Hogyan álmodjuk meg a termékeinket?
8-an vagyunk a csapatban: kezdőtől a jógaoktatóig. Szenvedélyünk a jóga. Legyen szó kímélő vagy dinamikus jógáról, az egyensúlyra törekszünk. A jóga nagyköveteivel közösen olyan termékeket álmodunk meg, melyek megfelelnek az elvárásaitoknak. Valljuk, hogy a jógának a környezet tiszteletének pozitív üzenetét kell hordoznia.
Hogyan tisztítsam a szőnyeget?
Gyakorlás után frissítsd fel jógaszőnyegedet a nálunk kapható, illóolajokat tartalmazó spray-vel! Ha szeretnéd a gyakorlással járó szennyeződésektől teljesen megtisztítani a szőnyeged, meleg, szappanos vízzel mosd le, majd a szabad levegőn hagyd teljesen megszáradni, mielőtt újra feltekernéd!
AZ OLDAL TETEJERE