Jógaszőnyeg dinamikus jógához Studio, 5 mm-es, rózsaszín

Ref.
8500977
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
5 / 5 1 Vélemény
Termékelőny
Csúszik a szőnyeged? Fejlődj felhőtlenül a legjobb tapadást biztosító jógaszőnyegünkkel! Jelzővonalainak és kényelmének köszönhetően minden ászana során társad lesz, egészen az óra végéig!

2 KAPHATÓ TERMÉKEK

Tapadás
Felső, csúszásmentes felülete felszívja az izzadságot.
Kényelem
Sűrű és puha, védi az ízületeket.
Könnyen elsajátítható
A pózok tökéletesítését jelzővonalak segítik a szőnyegen.
Könnyű szállítás
Puha pántjának köszönhetően jógaóráidra is magaddal viheted.

JELLEMZŐK

Összetétel
Hab : 100.0% Habgumi - etilén-propilén-dién monomer
Garancia
2 év

TANÁCSOK

Tárolási tippek
Ne tárold napon!

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

A méretek? Mekkora a súlya?
A szőnyeg 185 cm hosszú, 65 cm széles és 5 mm vastag. A súlya 2,3 kg.
Hogyan válassz jógaszőnyeget?
- Kímélő jógát gyakorolsz (pl.: Hatha, regeneráló, kismama, Nidra...)? Az ászanák lassan követik egymást, a fizikai igénybevétel közepes intenzitású. Az 5-8 mm vastagságú jógaszőnyeg kényelmet biztosít, és védi a nyakcsigolyákat, az ízületeket. - Dinamikus jógát gyakorolsz (Vinyasa, Ashtanga, Iyengar, Hot, Bikram...)? Az ászanák gyorsan követik egymást és a fizikai igénybevétel erős. A maximum 5 mm-es szőnyeg megfelelő tapadást és stabilitást biztosít az egyensúly megtartásához.
Hogyan álmodjuk meg a termékeinket?
8-an vagyunk a csapatban: kezdőtől a jógaoktatóig. Szenvedélyünk a jóga. Legyen szó kímélő vagy dinamikus jógáról, az egyensúlyra törekszünk. A jóga nagyköveteivel közösen olyan termékeket álmodunk meg, melyek megfelelnek az elvárásaitoknak. Valljuk, hogy a jógának a környezet tiszteletének pozitív üzenetét kell hordoznia.
Hogyan tisztítsam a szőnyeget?
Gyakorlás után frissítsd fel jógaszőnyegedet a nálunk kapható, illóolajokat tartalmazó spray-vel! Ha szeretnéd a gyakorlással járó szennyeződésektől teljesen megtisztítani a szőnyeged, meleg, szappanos vízzel mosd le, majd a szabad levegőn hagyd teljesen megszáradni, mielőtt újra feltekernéd!

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • Férfi
  40 és 49 év között
  08 február 2019
  Használja: 3 és 6 hónap között
  That review has been deposited on this product version
  Nagyon jó!!!

  A vastagsága szerintem pont ideális, se nem túl vékony, se nem túl vastag. Elég sűrű anyagból van ahhoz, hogy jó stabilitást adjon az álló pózoknál, viszont a vastagsága miatt nagyon kényelmes is egyben. A térdeknél sem nyom. Egyáltalán nem nyúlik. Nagyon jól rögzül a földön és az ember sem csúszkál rajta. Még nedvesen is elég jól tapad. A felülete gumi, ami szerintem sokkal szebb és érzésre is sokkal jobbnak tűnik. Kicsit gumi szaga van, merthogy gumi :)
  Hátrányai az előnyeiből következnek: egyrészt, hogy elég nehéz, ami gond lehet annak, aki nap mint nap cipeli; illetve, hogy az izzadság látható nyomot hagy rajta, ami persze száradás útján eltűnik majd.
  Ahhoz képest, hogy milyen klassz, szerintem egyáltalán nem drága. Akinek a matrac súlya nem probléma és rendszeresen használná is, annak mindenképp javaslom.

AZ OLDAL TETEJERE