INTENSE RUN futópad

Ref.
8389495
Collaborators reviews
5 / 5 1 Vélemény
Termékelőny
Az INTENSE RUN futópad ideális választás legfeljebb heti 35 óra intenzív futáshoz. Változatos edzések a 22 km/h maximális sebesség és a 15%-os dőlésszög révén.
299 990 Ft*
ebből környezetvédelmi hozzájárulás
6,02 €
Sokoldalúság
A 22 km/h maximális sebesség és 15%-os dőlésszög az intenzív edzésekre.
Kényelem
A megnövelt futófelület hosszabb lépést tesz lehetővé: 51x150cm
Coaching
A 40 edzésprogram kompatibilis a DOMYOS E CONNECTED alkalmazással.

JELLEMZŐK

Összetétel
Váz : 100.0% Acél Kapucni : 75.0% Polisztirol (PS), Kapucni : 25.0% Polivinil-klorid (PVC) Csomagolás : 85.0% Cellulóz, Csomagolás : 10.0% Expandált polisztirol (EPS), Csomagolás : 5.0% Polietilén-tereftalát (PET) Deszka : 40.0% Réz, Deszka : 35.0% Acél, Deszka : 10.0% Sárgaréz, Deszka : 10.0% Epoxi, Deszka : 5.0% Alumínium
Ajánlott
Futáshoz otthon, a szív-és érrendszeri erőnlét javításához, izomerősítéshez.
Garancia
Élethosszig tartó jótállás a vázra, 2 év a szerelésre, az alkatrészekre Alkatrészek elérhetők: 15 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

A futópad előnyei
A futás és a gyaloglás ideális a kondíció megőrzéséhez, fogyáshoz és a szív-és érrendszeri erőnlét javításához. A futópad segítségével az időjárástól függetlenül futhatsz otthon, így könnyedén beillesztheted a kardioedzést a napirendedbe. Az edzések a célkitűzésekhez mérten alakíthatók az aktuális fizikai kondíció szerint, a kényelem és hatékonyság érdekében.
EXKLUZÍV: Heti 35 óra
Az INTENSE RUN futópad ideális választás legfeljebb heti 35 óra intenzív futáshoz. A motor teljesítményét, a változatos edzésprogramokat, a futószalag vastagságát és az egyéb funkciókat úgy tervezték, hogy a lehető legtöbb ember számára ideális legyen. Egyszerű és intuitív, mely megfelel az igényeknek a tudásszinttől függetlenül.
INTENSE RUN futópad konzol
Érintőképernyős konzolja egyszerű és intuitív kezelést tesz lehetővé, így jobban lehet koncentrálni az edzésre. 5 LED kijelző a fő funkciókhoz: időtartam, távolság, kalória, sebesség, dőlésszög és szívritmus. Konzol felszereltsége: - Bluetooth érzékelő: csatlakoztathatod táblagépedet a Domyos E CONNECTED alkalmazáshoz. - 2 db 5 wattos hangszóró, - Jack-bemenet (3,5 mm) a csomagban - függőlegesen állítható ventilátor
40 tárolt edzésprogram
40 Domyos edző által összeállított edzésprogram a konzolban négy célkitűzésnek megfelelően: Egészségmegőrzés, Kalóriaégetés, Állóképesség és Résztávos edzés Egyénre szabott programok: profil, edzésidő, sebesség és dőlésszög, könnyen egyéni szintre szabható a tudásszinthez mérten. Ha még gazdagabb edzésélményre vágysz, és szeretnéd elmenteni edzéseid, a futópadot csatlakoztathatod a Domyos E CONNECTED alkalmazáshoz.
Kompatibilis a Domyos E CONNECTED alkalmazással.
Az INTENSE RUN futópad kompatibilis a Domyos E CONNECTED alkalmazással. Az alkalmazással többek között nyomon követheted edzéseidet, további edzésprogramok közül választhatsz és kitűzheted minden hétre a célodat! Érd el célkitűzéseidet az ingyenes alkalmazás segítségével!
Irányítás sebesség és dőlésszög
Az INTENSE RUN futópad gyorsbillentyűkkel van felszerelve, így edzés alatt a sebesség és a dőlésszög gyorsan beállítható. EXKLUZÍV: távirányító Bluetooth kapcsolattal, mely még pontosabb beállítást tesz lehetővé a konzol érintése nélkül Könnyen kezelhető, így zavartalanul futhatsz!
Pulzusmérővel
Az INTENSE RUN futópad pulzusmérő övvel kapható, mely megbízhatóan méri a szívritmust az edzés során. A még nagyobb hatékonyság érdekében munkazónák állíthatók be az edzésen: állóképesség, küszöbérték, maximális pulzusszám. Az INTENSE RUN valódi partner az edzésekben.
Halk működés
Az INTENSE RUN Domyos futópad 10 km/h sebességgel, futó nélkül 54 Db zajszinten működik.
Összecsukás és tárolás
Az INTENSE RUN futópad könnyen összecsukható, használaton kívül helytakarékosan tárolható. Mérnökeink úgy tervezték, hogy egyszerre legyen kis helyigényű és stabil. A futópad összecsukva, a konzol hátoldalán található fogantyúk segítségével, hátulról megfogva szállítható.
Súly és méretek
A futópad méretei: H.178 x Sz.89 x M.151 cm Méretek összecsukva: H.75 x Sz.89 x M.166 cm Súlya: 101 kg Doboz mérete: H 187 x Sz 96,7 x M 35 cm Doboz súlya: 112 kg
Műhelyszolgáltatások, használati utasítás
További információk a www.domyos.hu oldalon: - A termék jótállása - A termék összeszerelése, beállítása és használata - Problémamegoldás - A futópad használati útmutatójának letöltése

Collaborators reviews

5 / 5 1 Vélemény
1 az emberek ajánlják ezt a terméket
 • 19 november 2017
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Futópad

  Nagy, kényelmes futófelület, szuper edzésprogramok, egyszerűen imádom!!

AZ OLDAL TETEJERE