HIROSAKI 350 gyerek judoruha

Ref.
8313054
Termékelőny
A Hirosaki 350 judoruha masszív (megerősített, rizszsövésű anyaga 350 g/m²). Ideális gyerekeknek judomérkőzésekre. Öv nélkül kapható

2 KAPHATÓ TERMÉKEK

6 990 Ft*
Szakítószilárdság
Megerősített váll, gallér és térd.
Szabad mozgás
Bő szabása szabad mozgást biztosít.
Egyszerű használat
Hagyományos szabás: judo, ju-jitsu és aikido-edzésekre ideális.
Könnyű súly
Vastag, 350 g/m²-es rizsszövésű anyag.

JELLEMZŐK

Méretek
110-150 cm
Összetétel
35% pamut, 65% poliészter
Szín
fehér.
Összetétel
Fő anyag : 65.0% Poliészter, Fő anyag : 35.0% Pamut Csomagtartóra táska : 100.0% Poliészter
Ajánlott
Gyerekeknek judomérkőzésekre.
Garancia
2 év

TANÁCSOK

Karbantartási tippek
Az első három alkalommal hideg vízben mossa ki! Ezt követően mosógépben maximum 30°C-on mosható.
Használati korlátozások
Ne szárítsa szárítógépben!

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

KIALAKÍTÁS
350 judoruha pamut-poliészter szövetből, mely a mosások hatására kevésbé megy össze és gyorsabban szárad, mint a 100% pamut modellek. A judoruha megerősítésekkel rendelkezik a nyakrészen az álló fogásokhoz, és a térden, a talajon való küzdelemhez.
HOGYAN VÁLASSZON JUDORUHÁT?
A judo fogásokat alkalmazó küzdősport. Az ellenfelet a ruhájánál fogva a földre kell kényszeríteni és mozdulatlanná kell tenni. Nagyon fontos, hogy a ruha anyaga strapabíró legyen, különösen a húzásnak és súrlódásnak kitett helyeken, ezért kellenek a megerősítések.
MILYEN JUDORUHA FELEL MEG TUDÁSSZINTJÉNEK?
- Kezdő és 1-2 éve judozó gyerekek 100% pamut ruhát válasszanak, 220 g/m² sűrű, puha és ellenálló anyagból. - A judot 2 éve gyakorlók (sárga és narancssárga öv) és kezdő versenyzők részesítsék előnyben az erős anyagból készült, rizsszövéses judoruhát, melyek ellenállnak a húzásnak a fogások során. 350 g/m² sűrűségű, poliészter-pamut anyaga nem megy össze és gyorsan szárad.
MILYEN MÉRETET VÁLASSZON?
Mérete (100-150 cm) a testmagasságtól függ. Azt tanácsoljuk, hogy válasszon a gyermek testmagasságánál 5-10 cm-rel hosszabb judoruhát. Például, 133 cm-es testmagasság esetén válasszon 140 cm-eset.
TISZTÍTÁSI TANÁCSOK
A ruhát minden használat után ajánlott kiszellőztetni. Rendszeres mosással megőrizhető a ruha fehér színe. Az első mosások alkalmával hideg vízben mossa. Ezt követően a mosás hőfoka soha ne haladja meg a 30°C-ot.
A JUDO JÓTÉKONY HATÁSAI
A judo igazán megmozgat: az edzések során a gyerekek általában jól elfáradnak. Teljes értékű sport: a cél, hogy az ellenfél testtömegét uralni tudjuk, így a gyerekek minden izmukat használják és fejlesztik a küzdelemben. Ez a sport pszichológiailag is fejleszt. Rugalmasabbá válik a test és a lélek. A „judo” szó azt jeleni: „a rugalmasság útja”.
AZ OLDAL TETEJERE