Habszivacs jógatégla, sötétszürke

Ref.
8351158
Termékelőny
Segít az egyensúly fejlesztésében! Könnyű és puha: praktikus a jógaórákhoz, ülés vagy a gyakorlatok közben. Méretek: 22,5 x 13,5 x 7,5 cm Méret = 8,9 x 5,3 x 3 in
1 490 Ft*
Stabilitás
Segít az egyensúly fejlesztésében. Méret: 22 x 13,5 x 7,5 cm
Könnyű súly
Tömeg: 90 g. Könnyen tárolható és szállítható. Sűrűség: 35 kg/m3 +/- 10%
Lágy tapintás
Kellemes tapintású, puha szivacs.

JELLEMZŐK

Összetétel
Main part : 95.0% Polietilén, 5.0% Etilén-vinil-acetát (EVA)
Ajánlott
Jógázáshoz.
Garancia
2 év

TANÁCSOK

Karbantartási tippek
Tisztítás: nedves ronggyal és illóolajokkal.

TANULJA MEG INGYENES VIDEÓINKBÓL, HOGYAN HASZNÁLJA A DOMYOS TERMÉKEIT ÉS KIEGÉSZÍTŐIT!

A Domyos jógatégla segít az egyensúly megőrzésében jógaórákon.
A Domyos által javasolt gyakorlatokat bemutatják videón partnereink, a Domyos Club fitneszközpont profi, szakirányú végzettséggel rendelkező sportedzői.
 

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

DOMYOS jógaválaszték:
A választékot úgy alakítottuk ki, hogy biztosítsa a mozgás közben nélkülözhetetlen kényelmet. A Domyos csapata azért dolgozik, hogy pihentetőek és szórakoztatóak legyenek a torna- és a jógaórák! Nyugodtan koncentrálhat a testtartására és a légzésére! A termékeket használat közben teszteljük, és a számos vásárlói vélemény alapján folyamatosan fejlesztjük.
Miért jógázzunk?
Az ősi Indiából eredő jóga segít megteremteni a test és a lélek harmóniáját. Rendszeres jógázással testileg és lelkileg is jól érzi majd magát! A test hajlékony, erős és feszes lesz. Magabiztosabbá, kiegyensúlyozottabbá és nyugodtabbá válik!
Mire való a habtégla? Méret: 22,5 x 13,5 x 7,5 cm
A habtégla segítségével tökéletesítheti a pozíciókat! Használhatja meditációs párna helyett, meditációhoz vagy gyémánt pózban a boka ellazításához (rugalmas puha és nagyon könnyű, táskában szállítható). A nehezebb gyakorlatoknál (félholdállás: Ardha-csandrászana), amikor az egész testsúlyát a téglára helyezi, válasszon inkább nehezebb, stabilabb parafa vagy fa téglát.

Tanácsok

AZ OLDAL TETEJERE