Gyerek boxgép 100-as, felfújható

Ref.
8575000
Termékelőny
Szeretnél megismerkedni a box világával? Vagy csak mozognál egy kicsit? Fedezd fel ezt az önhordó, felfújható, egyszerűen használható, gyorsan elmozdítható és eltehető boxgépet!
Ütéscsillapítás
Részben felfújva visszapattan, így több technikát is egymásba fűzhetsz.
Könnyű fel és leszerelés
Külön kapható univerzális pumpával gyorsan felfújható, 5 mp alatt leereszthető
Könnyű mozgathatóság
Az alap alatti fogantyúkkal könnyen mozgatható.
Sokoldalúság
1,2 m magas, ütések és rúgások gyakorlásához is megfelelő.
Stabilitás
A fokozott stabilitás érdekében alja homokkal vagy vízzel tölthető meg.

JELLEMZŐK

Összetétel
Alap : 50.0% Magas sűrűségű polietilén (HDPE), Alap : 50.0% Nagy sűrűségű polietilén (HDPE) Lap/rétegek : 70.0% Polivinilklorid (PVC) - ftalátmentes, Lap/rétegek : 30.0% Poliészter Kiegészítő részek : 100.0% TPE
Tests
Látogass el a legközelebbi DECATHLON áruházba és próbáld ki a terméket!
Garancia
2 év

TANÁCSOK

Használati korlátozások
A zsák maradjon puha, ne fújd túl!

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Mindenki számára elérhetővé tenni a boxot
A boxgép tervezésekor egy gondolat járt a fejünkben: mindenki számára elérhetővé tenni a boxot. „A termék ideális a box és más küzdősportok felfedezéséhez, valamint kardioboxhoz is. A gyerekek mindent gyakorolhatnak rajta: egyenest, horgot, felütést, testütést... Azoknak is ideális, akik kikapcsolódásként szeretnének mozogni egy kicsit.” - mondja Daniele, az Outshock termékmenedzsere.
Egyszerűen használható, elmozdítható és tárolható
A termék alja a stabilitás érdekében 28 liter vízzel vagy 38 kg homokkal tölthető meg. Az aljhoz kapcsolódik a felfújható „boxzsák”. A termék egyszerűen használható és tárolható, mivel igény szerint felfújható és leereszthető, a felfújható rész pedig az aljába csúsztatható. Külön kapható univerzális pumpával kevesebb mint egy perc alatt felfújható.
Innovatív termék
Tervezőcsapatunk büszkén mutatja be önhordó boxzsákját, melyet a vízi sportokra specializálódott Hendaye-i tervezőcsapatunkkal közösen készítettek. „Ugyanazokból az anyagokból készítettük, mint a SUP deszkákat, így a boxgép is rendkívül strapabíró. - teszi hozzá Daniele, az Outshock termékmenedzsere. Laboratóriumi tesztkörülmények között 50000 gép általi ütésnek is ellenállt.
Méretek
A boxgép magassága 120 cm. Aljának átmérője 56 cm, magassága 15 cm A doboz mérete: 59cm X 59cm X17cm
Tanácsok a felfújáshoz és használathoz
A megfelelő visszapattanás érdekében ne fújd túl, maradjon puha annyira, hogy kézzel be tudd nyomni! A boxgépet nem kell „túlfújni”. Ne használj kompresszort a termék felfújásához, mert túlfújódhat, a membrán pedig megsérülhet! A zsákot csak védőfelszereléssel használd, a sérülések (horzsolás, kézsérülés, stb.) elkerülése érdekében! Bővebb tájékoztatást a használati útmutatóban találsz.
AZ OLDAL TETEJERE