Gyerek bokszkörte + kesztyű

Ref.
8319993
Termékelőny
A boksz játékos felfedezéséhez! Súlyozott talapzata önhordó, könnyen használható és mozgatható. 160 cm-nél kisebb testmagassághoz.
11 990 Ft*
Tartós használat
Előformázott szivacs bokszkörte. Acél tartó: optimális stabilitás.
Stabilitás
Tökéletes stabilitás: töltse meg a talapzatot vízzel vagy homokkal!
Sokoldalúság
Állítható magasság: 100-130 cm. Egy pár gyerekkesztyűvel (4 oz) kapható.

JELLEMZŐK

Összetétel
Hab : 100.0% Poliuretán Fő anyag - alsó rész : 100.0% Polietilén Belső : 100.0% Acél Fő anyag - felső rész : 100.0% Poliészter Védőréteg : 100.0% Etilén-vinil-acetát (EVA)
Tests
Meggyőző? Jöjjön el áruházunkba és próbálja ki! Legtöbb bokszkesztyűnk és bokszzsákunk elérhető áruházainkban! Élje át a boksz élményét!
Ajánlott
A boksz alapjainak elsajátításához, gyerekeknek. Önhordó bokszkörte otthoni használatra.
Garancia
2 év

TANÁCSOK

Használati korlátozások
Használatakor ne hagyja a gyereket felügyelet nélkül!

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

KIALAKÍTÁS
A bokszkörte segítségével fejlesztheti ütéstechnikáját. Előformázott szivacs bokszkörte stabil, acél állványzattal: ideális rugalmasság ütések hatására. Magassága (115-135 cm) könnyen állítható a tartórúdon található központi fém szabályzókerékkel. A bokszkörte egy pár gyerek bokszkesztyűvel kapható. Mérete: 4 OZ (5-10 éves).
Méret
A bokszkörte állítható magassága: 115-135 cm Átmérő: 40 cm
HASZNÁLATI JAVASLAT
Ne használja a bokszzsákot megfelelő védőfelszerelés nélkül! Így elkerülhetők az esetleges sérülések (horzsolások, a kézfej sérülése)!
TISZTÍTÁSI TANÁCSOK
A bokszkörtét szappanos vízzel, nedves ronggyal mossa le, majd tiszta vízzel öblítse le! Ne tárolja párás helyen (se kültéren, se beltéren)!
A BOKSZ JÓTÉKONY HATÁSAI
A boksz ideális az akaraterő fejlesztésére, saját határaink megismerésére és önmagunk legyőzésére, miközben önfegyelmet, pontosságot és tiszteletet is tanulunk. Segítségével levezethetjük energiáinkat, testünk feszesebb lesz, állóképességünk pedig nő. Éljen meg valós élményeket, és eressze ki a fáradt gőzt! A bokszzsákkal való edzés feszesíti az izomzatot és növeli az ütése erejét.
AZ OLDAL TETEJERE