Gyakorlócipő baletthez, piskótatlpú, vászon, lazacszínű

Ref.
8527680
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
3 / 5 2 Vélemények
Termékelőny
Varrásmentes gyakorlócipőt keresel?Megszűntettük a korábbi gumipántot és a húzózsinórt, könnyű felvenni.
Rugalmas anyag
Puha, rugalmas kontúr
Egyszerű használat
Könnyű fel- és levétel, a gumipántok rá vannak varrva a felsőrészre.
Rugalmasság
Piskótatalp, megdolgoztatja a rüsztöt, nem forog el a bokád.

JELLEMZŐK

Összetétel
Felsőrész : 100.0% Pamut Alsó rész : 100.0% Marhabőr Belső rész : 100.0% Pamut
Approved by
Mérnökünk, Inès, amatőr és profi balettozókkal teszteltette a terméket.Edzéseik alatt viselték a terméket, majd elmondták negatív és pozitív tapasztalataikat.Ezen visszajelzéseknek köszönhetően dolgoztunk tovább, hogy mégjobban megfeleljünk az elvárásoknak.Caroline, termékmenedzser, szintén teszteket végeztet a méretekre vonatkozóan, hogy minden méret is pontosan megfeleljen viselőjének.
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Léteznek különböző gyakorlócipők fiúk és lányok, férfiak és nők számára?
Lányoknak és fiúknak úgymint nőknek és férfiaknak választaniuk kell egy gyakorlócipőt tudásszintjüknek megfelelően. Általában a kezdők piskótatalpú gyakorlócipővel kezdenek, majd váltanak csepptalpúra, végül spicc cipőre.A megkülönböztetés színenként történik.Ezért kínálunk fekete, bézs és fehér színű csepptalpú gyakorlócipőket.
Piskóta- vagy csepptalpú gyakorlócipő?
A piskótatalpú cipők bármilyen korú, kezdő balettosoknak. Jól tartja a lábat. Ugyanakkor egyre több oktató javasol csepptalpú cipőt már a kezdetektől. A csepptalpú cipők rugalmasak a talpboltozatnál, szebb ívet kölcsönöznek a lábnak. Középhaladóknak és haladóknak ajánlottak, akik már megfelelő technikával rendelkeznek.Kérdezd meg, hogy balettoktatód mit javasol.
Vászon vagy bőrcipő, melyiket válasszam?
Azt,hogy vászon vagy bőrcipőt válassz, szintén az oktatód fogja javasolni.Ugyanakkor ez egy kényelmi és tartósság kérdés is.A vászon, csepptalpú cipoők kézzel moshatók.A bőr gyakorlócipő erősebb, tartósabb.
Hogyan válasszam ki a megfelelő cipőméretet?
Amikor kiválasztod a cipőt, fontos, hogy a lábujjakat jól tartsa, de ne szorítsa!A lábujjaidnak szét kell terülnie a cipőben, ne legyenek behajlítva.A lényeg, hogy mindig megfelelően tartsa a lábad!. Vászon gyakorlócipő esetében a megszokott méretet kell választani.Bőr gyakorlócipő esetében, eggyel kisebb méretet javaslunk, ha keskeny a lábfejed.Megjegyzendő, hogy a bőrcipők idővel kinyúlnak.
Vannak tipikus mozdulatok, amelyekkel meg tudom nézni, hogy megfelelő-e a cipőméret?
Igen, természetesen ! A cipő felpróbálásakor ájj lábujjhegyre, majd vissza, többször.Spiccelhetsz is párat.Érezni fogod, hogy a lábujjaid szétterülnek-e vagy megfeszülnek.Vigyázat, nem szabad, hogy a lábad csúszkáljon a cipőben.
Praktikus megoldás a cipő szállításához.
Készítettünk egy kistáskát, amelybe minden kiegészítőd elfér.Egy kis rekeszbe beleteheted a kontykészítő szettet, a sebtapaszt, a gyantát.Ezalatt van egy cipzáras rekesz, majd pedig egy, a balettcipőnek speciálisan kialakított rekesz.

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • 15 október 2019
  Használja: Kevesebb mint 1 hete
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  .

  .

 • 14 október 2019
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Nem vált be az újítás

  Megszüntették a balettcipő felső részénél a behúzó gumit, így nem lehet a gyerek lábára állítani a cipőt. Hosszban hiába lenne jó a cipő, oldalt eláll, így gyakorlatilag hordhatatlan. Sajnos a címkét kivágtam belőle, így vissza se tudom vinni. A korábbi fazon sokkal szerencsésebb volt!

  Brand's answer :

  Kedves Judit,

  Köszönjük, hogy megosztotta velünk tapasztalatait, egyben sajnálom, hogy negatív élmény érte.
  A problémát mindenképp jelezni fogom a márkának, remélem a következő kollekció darabjai már tartalmazni fogják az Ön által hiányolt behúzót.
  Kovács Nikoletta
  Országos sportigazgató

  Judit find this answer useful

AZ OLDAL TETEJERE