Gyakorlócipő baletthez, csepptalpú, sztreccs vászon, 28-40-es méret, lazacszínű

Ref.
8527698
Termékelőny
Megszűntettük a korábbi gumipántot, és húzózsinórt, könnyű felvenni.A csepptalp segíti a lábfej maximális kinyújtását, és kiemeli a rüsztöt.

4 KAPHATÓ TERMÉKEK

Rugalmas anyag
A sztreccs vászon felveszi a láb formáját, így minden lábtípushoz ideális.
Egyszerű használat
Könnyű fel- és levétel, a gumipántok rá vannak varrva a felsőrészre.
Rugalmasság
A csepptalp rugalmassága kiemeli a rüsztöt.

JELLEMZŐK

Összetétel
Felsőrész : 71.0% Pamut, Felsőrész : 23.0% Poliamid, Felsőrész : 6.0% Elasztán Belső rész : 50.0% Teljes barkás sertésbőr, Belső rész : 40.0% Poliamid 6, Belső rész : 10.0% Elasztán Alsó rész : 100.0% Hasított marhabőr
Approved by
Mérnökünk, Inès, amatőr és profi balettosokkal teszteltette termékeinket.Edzéseik alatt viselték a terméket, majd elmondták negatív és pozitív tapasztalataikat.Ezen visszajelzéseknek köszönhetően dolgoztunk tovább, hogy mégjobban megfeleljünk az elvárásoknak.Caroline, termékmenedzser, szintén tesztelteti minden új termék minden méretét, hogy azok méreteiben is pontosak legyenek.
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Léteznek különböző gyakorlócipők fiúk és lányok, férfiak és nők számára?
Lányoknak és fiúknak úgymint nőknek és férfiaknak választaniuk kell egy gyakorlócipőt tudásszintjüknek megfelelően. Általában a kezdők piskótatalpú gyakorlócipővel kezdenek, majd váltanak csepptalpúra, végül spicc cipőre.A megkülönböztetés színenként történik.Ezért kínálunk fekete, bézs és fehér színű csepptalpú gyakorlócipőket.
Piskóta- vagy csepptalpú gyakorlócipő?
A piskótatalpú cipők bármilyen korú, kezdő balettosoknak. Jól tartja a lábat. Ugyanakkor egyre több oktató javasol csepptalpú cipőt már a kezdetektől. A csepptalpú cipők rugalmasak a talpboltozatnál, szebb ívet kölcsönöznek a lábnak. Középhaladóknak és haladóknak ajánlottak, akik már megfelelő technikával rendelkeznek.Kérdezd meg, hogy balettoktatód mit javasol.
Vászon vagy bőrcipő, melyiket válasszam?
Azt,hogy vászon vagy bőrcipőt válassz, szintén az oktatód fogja javasolni.Ugyanakkor ez egy kényelmi és tartósság kérdés is.A vászon gyakorlócipő rugalmasabb (az anyaga technikai lovaglónadrágokon tesztelve), mosógépben 30 fokon mosható.A bőr gyakorlócipő erősebb, tartósabb.
Hogyan válasszam ki a megfelelő cipőméretet?
Amikor kiválasztod a cipőt, fontos, hogy a lábujjakat jól tartsa, de ne szorítsa!A lábujjaidnak szét kell terülnie a cipőben, ne legyenek behajlítva.A lényeg, hogy mindig megfelelően tartsa a lábad!. Vászon gyakorlócipő esetében a megszokott méretet kell választani.Bőr gyakorlócipő esetében, eggyel kisebb méretet javaslunk, ha keskeny a lábfejed.Megjegyzendő, hogy a bőrcipők idővel kinyúlnak.
Vannak tipikus mozdulatok, amelyekkel meg tudom nézni, hogy megfelelő-e a cipőméret?
Igen, természetesen ! A cipő felpróbálásakor ájj lábujjhegyre, majd vissza, többször.Spiccelhetsz is párat.Érezni fogod, hogy a lábujjaid szétterülnek-e vagy megfeszülnek.Vigyázat, nem szabad, hogy a lábad csúszkáljon a cipőben.
Praktikus megoldás a cipő szállításához.
Készítettünk egy kistáskát, amelybe minden kiegészítőd elfér.Egy kis rekeszbe beleteheted a kontykészítő szettet, a sebtapaszt, a gyantát.Ezalatt van egy cipzáras rekesz, majd pedig egy, a balettcipőnek speciálisan kialakított rekesz.
AZ OLDAL TETEJERE