Fogvédő boxoláshoz 500-as, S-es, szürke

Ref.
8495133
Termékelőny
Hőre formálódó fogvédő gyerekeknek, küzdősportokhoz (box, harcművészetek). Használat közben megkönnyíti a légzést, védi a fogakat.
Véd az ütődésektől
Két anyagból készült összetevője optimálisan elnyeli az ütéseket.
A természetes légzés elősegítése
Használat közben a légzést 2 mm-es hézag biztosítja.
Univerzális méretek
Hőre lágyuló anyag: tökéletesen illeszkedik a fogaidhoz.
Szúrásálló anyag
Két anyagból készült, 5 mm vastag.

JELLEMZŐK

Összetétel
Fő anyag : 60.0% Polipropilén, Fő anyag : 30.0% Etilén-vinil-acetát (EVA), Fő anyag : 10.0% Sztiroletilén-butilén-sztirol (SEBS)
Tests
Ezt a terméket boxolók tesztelték és hagyták jóvá használat közben.
Garancia
2 év

TANÁCSOK

Tárolási tippek
Használat után mindig tedd vissza a tárolódobozába!
Használati korlátozások
FOGSZABÁLYOZÓVAL NEM HASZNÁLHATÓ!

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Megfelel az új XP S72-427 szabványnak.
A fogvédő megfelel az új XP S72-427-es szabványnak, amelynek a következők a jellemzői: - Vastagabb védelem a perforáció elkerülése végett. - A beépített légzőcsatornának hála zárt szájjal is lehet lélegezni. - Összekapcsolja az alsó és a felső fogakat, így hatékonyabban rögzíti az állkapcsot (törések elleni védelem). - Fogíny borítás, hogy a fogak ne lazuljanak meg.
KÉT ANYAGÚ ÖSSZETEVŐ
Ez az 500-as fogvédő 2 anyagból készült: az első réteg abban segít, hogy pontosan felvegye a fogak formáját, a második pedig elnyeli az ütéseket és segít a sport közbeni légzésben.Az 500-as fogvédő kevésbé terjedelmes a szájban, így könnyebb légzést és nagyobb védelmet biztosít..
HOGYAN VÁLASSZ MÉRETET?
S = Felhasználó magassága 110 cm - 140 cm (gyerek) M = Felhasználó magassága 140 cm - 170 cm L = Felhasználó magassága 170 cm feletti
HASZNÁLATI TANÁCSOK
Minden edzésen és versenyen viselj fogvédőt! A megfelelő illeszkedés érdekében az előírásoknak megfelelő ideig áztasd a fogvédőt a vízben! Az áztatás javasolt hossza a termék használati útmutatójában található, és modellenként eltérő lehet. Tekintsd meg a bemutató videót! A megfelelő védelem érdekében nyitott szájnál is a helyén marad.
TISZTÍTÁSI TANÁCSOK
Tiszta vízzel tisztítsd! Hagyd szabad levegőn megszáradni mielőtt visszarakod a dobozába! A megfelelő védelem érdekében évente legalább egyszer cseréld le a fogvédőd, különösen, ha elhasználódott!
AZ OLDAL TETEJERE