Fiú rövid tornanadrág, tengerészkék

Ref.
8325240
Termékelőny
Puha és kényelmes! Nélkülözhetetlen jersey rövidnadrág. Szabása kényelmes és szabad mozgást biztosít.

3 KAPHATÓ TERMÉKEK

1 490 Ft990 Ft*
Az ár 23/01/2017 -től a készlet erejéig érvényes
Lágy tapintás
100% pamut anyag. Hosszúszálú pamut… garantált puhaság Zsebes rövidnadrág.

JELLEMZŐK

Szín
tengerészkék
Méret
5-14 éves.
Összetétel
Fő anyag : 100.0% Pamut
Tests
Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
Ajánlott
Tornaórára.
Garancia
2 év

TANÁCSOK

Karbantartási tippek
Minden pamut vagy szintetikus anyagot 30°C-on vagy maximum 40°C-on mosson! Szárítógépben szárítható. Közepes hőfokon vasalja! A világos és a sötét ruhákat külön mossa! Ha természetes módon szárítja a ruhákat, kíméli a környezetet és meghosszabbítja ruhái élettartamát.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Könnyű, 100% pamutszövet rövidnadrág.
Könnyű és nagyon kellemes tapintású rövidnadrág fitneszhez. 100%-ban pamut szövete, testhez álló szabása nem akadályozza mozgás közben. Zsebes rövidnadrág. Gumírozott derék, hogy ne csússzon el vagy le a nadrág sportolás közben.
Az 5-14 éves gyerekeknek tornaórára és fitneszedzéshez tervezet ruházati választékának kialakítása:
A ruházati választékot gyerekeknek, az egészség, az erőnlét megőrzése, és az alakformálás érdekében végzett tornaórára és fitneszedzéshez terveztük (kímélő tornához, nyújtáshoz, izomerősítéshez és -feszesítéshez). A Domyos tervezőcsapata a ruházati választékot úgy alakította ki, hogy puha és légáteresztő legyen. A termékeket használat közben teszteltük, és a vásárlói vélemények alapján folyamatosan fejlesztjük.
AZ OLDAL TETEJERE