Fiú póló tornához 100-as, rövid ujjú, fehér

Ref.
8379756
Termékelőny
Egyszerű vonalú, nagyon kényelmes póló. A Domyos garantálja a forma- és színtartást. Könnyen áthúzható a fejen.
Lágy tapintás
100% pamut anyag: garantált puhaság.

JELLEMZŐK

Méret
5-14 éves
Kapható még
Fehér
Összetétel
Fő anyag : 100.0% Pamut
Tests
Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
Ajánlott
Tornaórára.
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Ruházati választék tornaórára, 5-14 éveseknek:
A fiúk és lányok számára kialakított választék termékei ideálisak iskolai és edzőtermi tornaórára. A választék termékei egyaránt ideálisak alacsony és magas intenzitású mozgásformákhoz (trambulin, step, erősítés, ugrókötelezés, nyújtás, stb.). Ideális mozgásformák a gyerekek erőnlétének, egészségének megőrzéséhez, mozgáskészségük fejlesztéséhez: ugrás, gurulás, mászás, a has-és hátizmok erősítése, kúszás, egyensúlyozás, stb.
A Domyos termékek kialakítása:
Csapatunk a termékeket úgy alakította ki, hogy egyszerre legyenek kellően puhák és légáteresztőek, és megfeleljenek a fiatal sportolók igényeinek. Gyermeked minden ruhadarabot megtalál a válsztékban (póló, ujjatlan felső, legging, nadrág, rövidnadrág, melegítőfelső).
Tudtad?
A termékeket rendszeresen teszteltük, és a vásárlói vélemények alapján folyamatosan fejlesztjük.
Egyszínű, 100%-ban pamut póló
Kiváló ár/érték arányú póló 100% pamutból. Alapdarab tornaórára és más sportoláshoz. Hozzáadott értéke a jó szabás és az egyszerűség.
AZ OLDAL TETEJERE