Fiú póló baletthez, rövd ujjú, fehér

Ref.
8501023
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
5 / 5 1 Vélemény
Termékelőny
Ki mondta, hogy a balett lányoknak való? Nem feledkeztünk meg a fiúkról sem: az oldalsó betétek követik a kar mozgását. Készen állsz? Rajtad a sor! Táncolj!
Szabad mozgás
Az oldalsó betétek követik a mozdulatokat.
Lágy tapintás
Fő anyaga pamut, puha és nagyon kényelmes.

JELLEMZŐK

Összetétel
Fő anyag : 56.0% Pamut, Fő anyag : 37.0% Poliészter, Fő anyag : 7.0% Elasztán
Approved by
Mérnökünk, Inès, amatőr és profi balettosokkal teszteltette termékeinket.Balettórán használták a termékeket, majd elmondták pozitív és negatív visszajelzéseiket.Ezen visszajelzéseknek köszönhetően dolgoztunk tovább, hogy mégjobban megfeleljünk az elvárásoknak.Caroline, termékmenedzser, szintén tesztelteti minden új termék minden méretét, hogy azok méreteiben is pontosak legyenek.
Tests
Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Miből áll a klasszikus balettruházat a fiúk számára?
A ruházat gyakran kötelezően meghatározott, a balettmester írja elő. Javasoljuk, hogy a ruházat vásárlása előtt egyeztess a stúdióval! Egy fekete vagy fehér, testhezálló, rövid ujjú póló és egy lábfej nélküli, fekete vagy szürke harisnya tökéletes ruházat. A ruhának testhezállónak kell lenni, hogy a balettmester lássa és kijavíthassa a mozdulatokat.
Hogyan válassz fiú balettöltözéket?
Jelmondatunk: Pontos illeszkedés és kényelem. Ne legyen se túl szoros, se túl bő! Érezd magad benne kényelmesen! A póló és a harisnya sem mozdulhat el, fontos, hogy kiemeljék a mozdulatokat. A biztonság kedvéért csinálj pár mozdulatot a próbafülkében: emeld fel a karodat, hajolj előre! A ruha nem mozdulhat el. Készen állsz? Rajtad a sor! Táncolj!
Miért ideális valóban ez a póló a fiúk számára?
A fiúknak tervezett, pólóból és harisnyából álló ruházat legfőbb tulajdonsága, hogy követi a mozdulatokat. Hogy miért? Mert így jól láthatóvá teszi a tánclépéseket, és segíti a mozgást, rugalmasabbá teszi azt. Ezért helyeztünk el a pólóban oldalsó betéteket, hogy melyek követik a karod mozgását, ha felemeled, és melyek révén a póló nem mozdul el. A ruházatot 4-16 évesek számára terveztük.

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • 07 november 2019
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Great fit

  Great fit and comfy to wear

AZ OLDAL TETEJERE