Fitnesz sportmelltartó kardioedzéshez, 500, sárga

Ref.
8393880
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
4.82 / 5 17 Vélemények
Termékelőny
Ikonikus fitnesz sportmelltartó mesh háttal, széles gumipánttal és szép formát kölcsönző szivacsbetéttel. Több színben és mintával kapható, hogy jól kiegészítse az összeállításod.

7 KAPHATÓ TERMÉKEK

3 490 Ft*
Tartás
ÁTLAGOSAN:41%-kal csökkenti a mell rázkódását* közepes intenzitású mozgásnál.
Görbülő
A szivacsbetét hangsúlyossá teszi a dekoltázst.
Légáteresztés
A betét segíti az izzadság elvezetését.
Izzadság-elvezetés
Anyaga felszívja és kivezeti a nedvességet.

JELLEMZŐK

Összetétel
Fő anyag : 90.0% Poliészter, Fő anyag : 10.0% Elasztán Hát anyaga : 76.0% Poliamid, Hát anyaga : 24.0% Elasztán Másodlagos bélés : 100.0% Poliamid Szivacsbetét : 60.0% Poliuretán, Szivacsbetét : 40.0% Poliészter Gumis pánt : 80.0% Poliamid, Gumis pánt : 20.0% Elasztán
Tests
Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
Ajánlott
Közepes rázkódással járó fitneszhez, kardioedzéshez, pl.: kardioboksz, aerodance... Tánchoz és cross traininghez is megfelelő.
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Miért alkalmas az 500-as sportmelltartó közepes rázkódással járó mozgáshoz?
Az 500-as sportmelltartó közepes tartást* biztosít, megfelel közepes rázkódással járó fitneszhez (pl.: dance fitness, kardioedzés, cross training). A technikai designnak köszönhetően önmagában is viselheted. Széles gumipántja puha és kényelmes. Az úszóhát szellőző anyaga kivezeti az izzadságot. Az optimális kényelem érdekében merevítő nélkül, kivehető szivaccsal készült. * 41%-kal kisebb rázkódás, mint egy hagyományos melltartóval* (közepes rázkódással járó mozgás során).
A sportfelszerelés elengedhetetlen darabja!
Sportolás közben a melleket sokkal nagyobb terhelés éri, mint a hétköznapokban. Mozgás közben tömegüknek akár 5-szöröse terhelheti a szalagokat, intenzitástól függően. A sportmelltartó tartást és kényelmet biztosít fizikai sporttevékenység közben.
Védd a melled:
A kosár mérete vagy az életkor nem számít a mell terhelésénél sportolás közben. Érzékeny testrész, amelyet szinte csak a bőr tart, így speciális és megfelelő tartást igényel. A hétköznapi melltartó kevésbé tart, így ha sportolásnál hosszú távon azt viseled, fájdalmat és megereszkedést okoz. A sportmelltartó ugyanolyan fontos, mint a ruházat többi része vagy a cipő, védi melled a zökkenések hatásától.
3 erősségű tartás a sporttól függően:
- Gyenge tartás (jóga, stretching, izomerősítés…) olyan mozgáshoz ajánlott, amely terheli a mellet. - Közepes tartás (fitness dance, kardioedzés…) olyan sporthoz ajánlott, ahol közepes erősségű, és nem ismétlődő a rázkódás. - Erős tartás (step aerobik, futás, trambulin...) olyan mozgáshoz, ahol intenzív a rázkódás.
Hogyan válassz méretet?
A megfelelő méret garantáltan jól tart és kényelmes. A melltartó méretének kiválasztásához mérd meg melled körméretét: * Melltartó nélkül mérj! * Állj szemben a tükörrel! * Függőlegesen tedd a mérőszalagot a hát felső részéhez, a lapocka alá! * Vezesd a mérőszalagot végig a mellkason! Anélkül, hogy meghúznád, vedd el a mérőszalagot! A mérés alapján a mérettáblázat segítségével megtalálhatod a megfelelő méretet.
Hogyan készülnek a DOMYOS sportmelltartók?
Termékeink optimális kényelmet biztosítanak, és segítenek megelőzni az egészségügyi problémákat: * merevítő nélkül (nincs sérülésveszély, a nyirokcsomókat nem nyomja meg) * a lehető legkevesebb varrás a mellbimbónál (nincs irritáció) * izzadság-elvezetést segítő anyagok használata (növeli a kényelmet, jelentősen csökkenti a bőrirritáció esélyét).
Hogyan teszteltük a DOMYOS sportmelltartókat?
Valamennyi termékünket laboratóriumunkban teszteljük melltartási tesztünkkel (a mell sportolás közbeni gyorsulásának csökkenését mérjük). Mérjük és osztályozzuk őket az eredmények alapján: 1 : mérsékelt tartás 3: közepes tartás 5: erős tartás *Fitnesz sportmelltartóink jobban csökkentik a mell rázkódását, mint a hagyományos melltartók. Minimum 10%-os (1. szint), maximum 50%-os (5. szint) csökkentés.

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

4.82 / 5 17 Vélemények
17 az emberek ajánlják ezt a terméket

 • 20 évnél fiatalabb
  23 május 2018
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Kényelmes, mutatós

  Az XS-es méretű lányomnak vettem , ennek ellenére M-es méret volt a kényelmes neki, mert a hónaljénál bevágott neki a kisebb méret

 • 30 és 39 év között
  12 május 2018
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Sportmelltartó

  Nagyon jó. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

 • 40 és 49 év között
  02 május 2018
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  kényelmes viselet

  Kiváló anyagminőség.

AZ OLDAL TETEJERE