Férfi, vászon nadrág jógához, fekete

Ref.
8380571
Termékelőny
Két irányban rugalmas, elasztántartalmú vászonból készült nadrág. Légáteresztő anyag. Két oldalzsebbel és kis kulcszsebbel. Puha derék.
Szabad mozgás
Két irányban rugalmas vászon, lapos és puha derék, lapos varrások.
Légáteresztés
Technikai anyag: felszívja az izzadságot és csökkenti a nedvesség-érzetet.
Környezeti hatás
„B” OSZTÁLYZAT - Összehasonlítás: könnyű férfi nadrág - technikai részletek

JELLEMZŐK

Méretek
S-XXL.
Szín
Szürke
Összetétel
Fő anyag : 88.0% Poliészter, Fő anyag : 12.0% Elasztán Gumis pánt : 44.0% Poliamid, Gumis pánt : 38.0% Poliészter, Gumis pánt : 18.0% Gumi
Tests
Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
Ajánlott
Dinamikus jógához (Ashtanga, Vinyasa, Power, Hot jóga...)
Garancia
2 év

TANÁCSOK

Karbantartási tippek
Minden pamut és szintetikus anyagot 30°C-on, vagy maximum 40°C-on moss! Szárítógépben szárítható. Közepes hőfokon vasald! A világos és a sötét ruhákat külön mosd! Ha természetes módon szárítod a ruhákat, kíméled a környezetet és meghosszabbítod ruháid élettartamát.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Kinek való a dinamikus jóga (ashtanga jóga, hot jóga, stb.)?
A dinamikus jóga ideális választás azoknak, akik fizikai igénybevétellel járó mozgásra vágynak, vagy olyan sportot űznek - például futnak, búvárkodnak, szörföznek vagy táncolnak -, mely nagyfokú koncentrációt, hajlékonyságot, állóképességet és kitartást igényel. A jóga rendkívül hatékony kiegészítője más mozgásformáknak, így nem csoda, hogy egyre több élsportoló fokozza teljesítményét a jóga segítségével.
A jóga termékek kialakítása:
A ruházati választékot úgy alakítottuk ki, hogy biztosítsa a mozgás közben nélkülözhetetlen kényelmet. Azért dolgozunk, hogy pihentetőek és szórakoztatóak legyenek a jógaórák. Így nem kell a ruháddal törődnöd, nyugodtan koncentrálhatsz a gyakorlatokra és a légzésre. A termékeket használat közben teszteljük, és a számos vásárlói vélemény alapján folyamatosan fejlesztjük.
Miért jógázzunk?
Az ősi Indiából eredő jóga segít megteremteni a test és a lélek harmóniáját. Rendszeres jógázással testileg és lelkileg is jól érzed majd magad! A test hajlékony, erős és feszes lesz. Magabiztosabbá, kiegyensúlyozottabbá és nyugodtabbá válsz!
Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításhoz
A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk. Az „ABCDE” osztályzatok alkalmazásával segítünk, hogy egyszerűen kiválaszthasd egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, amelyek a legkevésbé terhelik a környezetet. A Decathlon önként vállalta, hogy feltünteti termékei környezetre gyakorolt hatását. Honlap: sustainability.decathlon.com Videó: https://youtu.be/8t63KkRwn_8
AZ OLDAL TETEJERE