Férfi rövidnadrág kímélő tornához, pilateshez 500-as, tengerészkék

Ref.
8525260
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
4.52 / 5 126 Vélemények
Termékelőny
Térd fölé érő szárú rövidnadrág, mely megkönnyíti a mozdulatokat. A derékban található lapos szorítózsinór nem zavar fekvő pozíciók közben sem.

4 KAPHATÓ TERMÉKEK

Lágy tapintás
Fő anyaga pamut, mely puhaságot és kényelmet garantál.
Izzadság-elvezetés
Elvezeti az izzadságot!
Rugalmas anyag
Természetes rugalmasság a szövet szerkezetének köszönhetően.

JELLEMZŐK

Összetétel
Fő anyag : 76.0% Pamut, Fő anyag : 24.0% Poliészter Zseb : 100.0% Pamut
Tests
Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását. Ezenfelül felhasználók mérnökök által ellenőrizve, valós használati körülmények között is tesztelik a terméket. Így termékmenedzserként a tervezőcsapattal együttműködve olyan technikai termékeket alkothatok, melyek megfelelnek a vásárlók igényeinek.
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

JÓ TERMÉK, A LEGJOBB ÁRON!
A Decathlonnál saját magunk tervezzük, gyártjuk és értékesítjük a termékeinket, szerte a világban. Ennek köszönhetően teljes mértékben követni tudjuk életútjukat: a tervezéstől az értékesítésig, a csomagoláson, szállításon át, a marketinget is beleértve A célunk egyszerű: egyre jobb termékeket ajánlani kímélő tornához és pilateshez minél több ember számára, elérhető és alacsony áron.
Melyek az egyenes szárú, kímélő tornához és pilateshez készült 500-as rövidnadrág előnyei?
Az egyenes szárú rövidnadrág ideális rendszeres, közepes intenzitású tornázáshoz és pilateshez. Nagy mozgásszabadságot biztosító, térd fölé érő, egyenes szárának és derekában található lapos szorítózsinórjának köszönhetően te is megszereted.
Melyek a kímélő tornához és pilateshez készült 500-as rövidnadrág előnyei?
Könnyen tisztítható és strapabíró. Jól bírja a mosást, színe nem fakul ki, anyaga nem károsodik. Nagyon gyorsan szárad, vasalást nem igényel. Kedvenc viseleted lesz sportoláshoz és a mindennapokban!
Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításhoz
A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk. Az „ABCDE” osztályzatok alkalmazásával segítünk, hogy egyszerűen kiválaszthasd egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, amelyek a legkevésbé terhelik a környezetet. A Decathlon önként döntött úgy, hogy a környezeti terhelésről tájékoztatja vásárlóit. További információ: http://sustainability.decathlon.com/
Termékek kialakítása kímélő tornához, pilateshez:
A rendszeres, alacsony vagy magas intenzitású kímélő tornához és pilateshez (fitnesz, nyújtás, izomfeszesítés és -erősítés, pilates) szánt ruházati választék kialakításának köszönhetően ideális az erőnlét, az alak és az egészség megőrzéséhez. Tervezőcsapatunk a pilates ruházati választékot úgy alakította ki, hogy kényelmes és légáteresztő legyen. A termékeket használat közben teszteltük, és a vásárlói vélemények alapján folyamatosan fejlesztjük.

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • Férfi
  20 és 29 év között
  22 május 2020
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  Kényelmes

  Nagyon kényelmes pamut nadrág, otthoni használatra vettem melegebb napokra. Hasznos, hogy van zsebe!
  Sajnos 2 nap után megjelent rajta egy lyuk a varrása mentén, remélem garanciálisan cserélik. Ettől függetlenül csak ajánlani tudom.

 • Férfi
  17 március 2020
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Nyári gatya

  Apunak vettem otthoni általános használatra nyári időszakra, arra a célra tökéletes. Jómagam is ilyet viselek otthoni tartózkodásra és edzésre egyaránt.

 • 17 március 2020
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Jó.

  Jó.

AZ OLDAL TETEJERE