Férfi póló tornához, pilateshez 500-as, karcsúsított szabás, sötétkék

Ref.
8543992
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
4.44 / 5 147 Vélemények
Collaborators reviews
5 / 5 1 Vélemény
Termékelőny
Karcsúsított szabású, testhezálló, rugalmas, puha, légáteresztő anyagból készült póló tornázáshoz és nyújtáshoz. Nélkülözhetetlen, kerek nyakú póló kímélő tornázáshoz és pilateshez.

6 KAPHATÓ TERMÉKEK

Lágy tapintás
Fő anyaga pamut, mely puhaságot és kényelmet garantál.
Izzadság-elvezetés
Elvezeti az izzadságot!
Rugalmas anyag
Elasztántartalmú anyaga szabad mozgást biztosít.
Környezettudatos tervezés
A póló anyaga 34%-ban újrahasznosított poliésztert tartalmaz.

JELLEMZŐK

Összetétel
Fő anyag : 63.0% Pamut, Fő anyag : 34.0% Poliészter, Fő anyag : 3.0% Elasztán
Tests
Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását. Ezenfelül felhasználók mérnökök által ellenőrizve, valós használati körülmények között is tesztelik a terméket. Így termékmenedzserként a tervezőcsapattal együttműködve olyan technikai termékeket alkothatok, melyek megfelelnek a vásárlók igényeinek.
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

JÓ TERMÉK, A LEGJOBB ÁRON!
A Decathlonnál saját magunk tervezzük, gyártjuk és értékesítjük a termékeinket, szerte a világban. Ennek köszönhetően teljes mértékben követni tudjuk életútjukat: a tervezéstől az értékesítésig, a csomagoláson, szállításon át, a marketinget is beleértve A célunk egyszerű: egyre jobb termékeket ajánlani kímélő tornához és pilateshez minél több ember számára, elérhető és alacsony áron.
Melyek a karcsúsított szabású, kímélő tornához és pilateshez készült póló előnyei?
A klasszikus szabású póló, ideális rendszeres, közepes intenzitású tornázáshoz és pilateshez. Testhez álló szabás és kerek nyakkivágás: ideális választás! Tornázz és pilatesezz stílusosan! Kellemes tapintású, légáteresztő, természetes pamut anyagból készült póló, mely tökéletes kényelmet biztosít sportolás közben. Ezt a pólót többféle színben kínáljuk, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt.
Melyek a kímélő tornázáshoz, pilateshez készült póló előnyei?
Könnyen tisztítható és strapabíró. Jól bírja a mosást, színe nem fakul ki, anyaga nem károsodik. Nagyon gyorsan szárad, vasalást nem igényel. Kedvenc viseleted lesz sportoláshoz és a mindennapokban!
Termékek kialakítása kímélő tornához, pilateshez:
A rendszeres, alacsony vagy magas intenzitású kímélő tornához és pilateshez (fitnesz, nyújtás, izomfeszesítés és -erősítés, pilates) szánt ruházati választék kialakításának köszönhetően ideális az erőnlét, az alak és az egészség megőrzéséhez. Tervezőcsapatunk a pilates ruházati választékot úgy alakította ki, hogy kényelmes és légáteresztő legyen. A termékeket használat közben teszteltük, és a vásárlói vélemények alapján folyamatosan fejlesztjük.
Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításhoz
A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk. Az „ABCDE” osztályzatok alkalmazásával segítünk, hogy egyszerűen kiválaszthasd egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, amelyek a legkevésbé terhelik a környezetet. A Decathlon önként döntött úgy, hogy a környezeti terhelésről tájékoztatja vásárlóit. További információ: http://sustainability.decathlon.com/
Együtt védjük környezetünket!
Tudtad? A póló gyártásához 2 műanyag palackot hasznosítottunk újra.
 • 07 január 2021
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  póló

  megfelelő minőség

 • 06 január 2021
  Használja: Kevesebb mint 1 hete
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Kiváló

  Kiváló minőségű termék.

 • 06 január 2021
  Használja: Kevesebb mint 1 hete
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Kiváló

  Kiváló minőségű termék.

 • 30 és 39 év között
  17 július 2020
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  Breathable T Shirt

  This product is suitable for GYM attire, Having a scroll in the Park or even going for a trail walk at Macritchie. Love the diversity of the shirt and the different colours. Good Buy

  Brand's answer :

  Dear Hema!!!!! :D

  Thank you so much for your reply on our Men's Silm Fit T Shirt. This product is one of our best sellers and it is indeed loved by many including yourself!
  We're so glad to know you have enjoyed our product!

  It underwent many washing tests to ensure the colour and shape is retained!
  Do you know that this product is also eco-designed? 34% of the fabric used is made out of recycled polyester threads, so we created this with the environment in mind.

  Once again, thank you so much for your feedback, it's important for us to understand the needs of our users like you to continue to strive to make a better product for everyone.
  Practice on!


  Namaste,
  Cynthia Lau, Yogini
  City Sport Leader (Yoga) | Decathlon Bedok

AZ OLDAL TETEJERE