Férfi nadrág kímélő tornához, pilateshez Free Move 540-es, sötétszürke

Ref.
8526397
Termékelőny
Testhezálló (slim), alul szűkített szárú nadrág cipzáras oldalzsebekkel. Egyszerű és kényelmes, belül buklészövésű anyaga mérsékelt hőtartását biztosít, ideális kímélő tornához és pilateshez.

2 KAPHATÓ TERMÉKEK

Lágy tapintás
Fő anyaga pamut: rugalmas és kényelmes.
Meleg
Buklészövésű anyaga mérsékelten hőtartó.
Rugalmas anyag
Természetes rugalmasság a szövet szerkezetének köszönhetően.

JELLEMZŐK

Összetétel
Fő anyag : 50.0% Pamut, Fő anyag : 47.0% Poliészter, Fő anyag : 3.0% Elasztán Zseb : 100.0% Pamut Betét : 78.0% Pamut, Betét : 19.0% Poliészter, Betét : 3.0% Elasztán
Tests
Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását. Ezenfelül felhasználók mérnökök által ellenőrizve, valós használati körülmények között is tesztelik a terméket. Így termékmenedzserként a tervezőcsapattal együttműködve olyan technikai termékeket alkothatok, melyek megfelelnek a vásárlók igényeinek.
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Termékek kialakítása kímélő tornához, pilateshez:
A rendszeres, alacsony vagy magas intenzitású kímélő tornához és pilateshez (fitnesz, nyújtás, izomfeszesítés és -erősítés, pilates) szánt ruházati választék kialakításának köszönhetően ideális az erőnlét, az alak és az egészség megőrzéséhez. A Domyos tervezőcsapata a ruházati választékot úgy alakította ki, hogy kényelmes és légáteresztő legyen. A termékeket használat közben teszteltük, és a vásárlói vélemények alapján folyamatosan fejlesztjük.
AZ OLDAL TETEJERE