Férfi nadrág kímélő tornához, jógához, fonalmosott kék

Ref.
8299334
Termékelőny
Bő szabása és a pamut rugalmassága szabad mozgást biztosít.
3 990 Ft1 990 Ft*
Az ár 13/10/2015 -től a készlet erejéig érvényes
Szabad mozgás
Nagyon rugalmas pamut anyagból.
Lágy tapintás
Sima felületű anyag: kellemes tapintású, rendkívül puha anyag.

JELLEMZŐK

Szín
Fonalmosott kék
Méret
S-XXXL.
Összetétel
100% pamut
Ajánlott
kímélő tornához, jógához vagy pilates-hez.
Garancia
2 év

TANÁCSOK

Karbantartási tippek
Minden pamut vagy szintetikus anyagot 30 vagy maximum 40°C-on mosson! Szárítógépben szárítható. Közepes hőfokon vasalja! A sötét és a világos ruhákat elkülönítve mossa! Ha természetes módon szárítja a ruhákat, azzal kíméli a környezetet és meghosszabbítja a ruha élettartamát.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

A Domyos jóga termékek kialakítása
A ruhaválasztékot úgy alakítottuk ki, hogy biztosítsa a mozgás közben nélkülözhetetlen kényelmet. A Domyos csapata azért dolgozik, hogy pihentetőek és szórakoztatóak legyenek a torna- és a jógaórák! Így nem kell a ruháival törődnie, nyugodtan koncentrálhat a testtartására és a légzésére! A termékeket használat közben teszteljük és a számos vásárlói véleménynek köszönhetően folyamatosan fejlesztjük is őket.
Miért jógázzunk?
Az ősi Indiából eredő jóga egy olyan mozgásforma, amely segít megteremteni a test és a szellem közti összhangot. Rendszeres jógázással a teste és a lelke is jól érzi majd magát! A test hajlékony, erős és feszes lesz. Magabiztosabbá, kiegyensúlyozottabbá és nyugodtabbá válik!
A termék tesztelése
Ezt a nadrágot mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
AZ OLDAL TETEJERE