Férfi nadrág dinamikus jógához, vászon, fekete

Ref.
8380571
Termékelőny
Visszafogott stílus, széles és lapos derék, 2 cipzáros zseb: ez a nadrág annyira könnyű, hogy el is feledkezhetsz róla jógázás közben.
Szabad mozgás
Két irányba rugalmas vászon, lapos derék és varrások. Rásimul a testre.
Légáteresztés
Technikai anyag: felszívja az izzadságot és csökkenti a nedvesség-érzetet.

JELLEMZŐK

Méretek
S-XXL
Szín
Szürke
Összetétel
Fő anyag : 88.0% Poliészter, Fő anyag : 12.0% Elasztán Gumis pánt : 44.0% Poliamid, Gumis pánt : 38.0% Poliészter, Gumis pánt : 18.0% Gumi
Tests
Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Hogyan álmodjuk meg a termékeinket?
8-an vagyunk a csapatban: kezdőtől a jógaoktatóig. Szenvedélyünk a jóga. Legyen szó kímélő vagy dinamikus jógáról, az egyensúlyra törekszünk. A jóga nagyköveteivel közösen olyan termékeket álmodunk meg, melyek megfelelnek az elvárásaitoknak. Valljuk, hogy a jógának a környezet tiszteletének pozitív üzenetét kell hordoznia.
Környezeti hatás
„B” OSZTÁLYZAT - Összehasonlítás: könnyű férfi nadrág - technikai részletek
Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításához
A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk. Az „ABCDE” osztályzatok alkalmazásával segítünk, hogy egyszerűen kiválaszthasd egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, amelyek a legkevésbé terhelik a környezetet. A Decathlon önként vállalta, hogy feltünteti termékei környezetre gyakorolt hatását. Honlap: sustainability.decathlon.com Videó: https://youtu.be/8t63KkRwn_8
AZ OLDAL TETEJERE