Férfi melegítőnadrág 7/8-os, 560-as, fekete

Ref.
8562069
Termékelőny
A 7/8-os nadrághossz ideális pilateshez, alakformáláshoz.Rugalmas, kényelmes anyag, lapos derék, húzózsinór nélkül, 2 cipzáras zseb.

2 KAPHATÓ TERMÉKEK

Lágy tapintás
Szövésének köszönhetően puha anyag.
Meleg
Anyaga melegen tartja a testet.
Rugalmas anyag
A kötési módnak köszönhetően a szövet természetesen rugalmas

JELLEMZŐK

Összetétel
Fő anyag : 92.0% Poliamid, Fő anyag : 8.0% Elasztán Hát anyaga : 90.0% Poliészter, Hát anyaga : 10.0% Elasztán Rugalmas szalag : 100.0% Elasztán
Tests
Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását. Ezenfelül felhasználók mérnökök által ellenőrizve, valós használati körülmények között is tesztelik a terméket. Így termékmenedzserként a tervezőcsapattal együttműködve olyan technikai termékeket alkothatok, melyek megfelelnek a vásárlók igényeinek.
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Termékek kialakítása kímélő tornához, pilateshez:
A rendszeres, alacsony vagy magas intenzitású kímélő tornához és pilateshez (fitnesz, nyújtás, izomfeszesítés és -erősítés, pilates) szánt ruházati választék kialakításának köszönhetően ideális az erőnlét, az alak és az egészség megőrzéséhez. A Domyos tervezőcsapata a ruházati választékot úgy alakította ki, hogy kényelmes, hőtartó és rugalmas legyen. A termékeket használat közben teszteltük, és a vásárlói vélemények alapján folyamatosan fejlesztjük.
AZ OLDAL TETEJERE