Férfi jóganadrág Yoga+, szürke

Ref.
8380570
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
4 / 5 1 Vélemény
Termékelőny
Könnyű és meleg YOGA+ nadrág: melegen tart. Puha, lélegző anyag: ideális második rétegként az óra elején és relaxációhoz.
Szabad mozgás
Rugalmas anyaga minden gyakorlat közben követi a test vonalát.
Izzadság-elvezetés
Technikai anyag: felszívja az izzadságot és csökkenti a nedvesség-érzetet.
Környezeti hatás
„C” OSZTÁLYZAT - Összehasonlítás: könnyű férfi nadrág - technikai részletek

JELLEMZŐK

Összetétel
Fő anyag : 91.0% Poliészter, Fő anyag : 9.0% Elasztán Zseb : 100.0% Poliészter
Tests
Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
Ajánlott
Dinamikus jógához (Ashtanga, Vinyasa, Power, Hot jóga...)
Garancia
2 év

TANÁCSOK

Karbantartási tippek
Minden pamut és szintetikus anyagot 30°C-on, vagy maximum 40°C-on moss! Szárítógépben szárítható. Közepes hőfokon vasald! A világos és a sötét ruhákat külön mosd! Ha természetes módon szárítod a ruhákat, kíméled a környezetet és meghosszabbítod ruháid élettartamát.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

A jóga termékek kialakítása:
A ruházati választékot úgy alakítottuk ki, hogy biztosítsa a mozgás közben nélkülözhetetlen kényelmet. Azért dolgozunk, hogy pihentetőek és szórakoztatóak legyenek a jógaórák. Így nem kell a ruháddal törődnöd, nyugodtan koncentrálhatsz a gyakorlatokra és a légzésre. A termékeket használat közben teszteljük, és a számos vásárlói vélemény alapján folyamatosan fejlesztjük.
Kinek való a dinamikus jóga (ashtanga jóga, hot jóga, stb.)?
A dinamikus jóga ideális választás azoknak, akik fizikai igénybevétellel járó mozgásra vágynak, vagy olyan sportot űznek - például futnak, búvárkodnak, szörföznek vagy táncolnak -, mely nagyfokú koncentrációt, hajlékonyságot, állóképességet és kitartást igényel. A jóga rendkívül hatékony kiegészítője más mozgásformáknak, így nem csoda, hogy egyre több élsportoló is érdeklődik iránta.
Miért jógázzunk?
Az ősi Indiából eredő jóga segít megteremteni a test és a lélek harmóniáját. Rendszeres jógázással testileg és lelkileg is jól érzed majd magad! A test hajlékony, erős és feszes lesz. Magabiztosabbá, kiegyensúlyozottabbá és nyugodtabbá válsz!
Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításhoz
A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk. Az „ABCDE” osztályzatok alkalmazásával segítünk, hogy egyszerűen kiválaszthasd egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, amelyek a legkevésbé terhelik a környezetet. A Decathlon önként vállalta, hogy feltünteti termékei környezetre gyakorolt hatását. Honlap: sustainability.decathlon.com Videó: https://youtu.be/8t63KkRwn_8

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • Férfi
  11 június 2018
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Megfelelő

AZ OLDAL TETEJERE