Felnőtt taekwondo ruha (dobok) 900-as, fekete

Ref.
8556020
Termékelőny
Haladó szinten taekwondozol? Küzdelemhez és formagyakorlathoz egyaránt ideális, könnyű és kényelmes ruha. Strapabíró ruha, melynek stílusa igazodik a taekwondo hagyományaihoz
Szabad mozgás
A szárak kialakítása széles lábmozdulatokat tesz lehetővé.
Könnyű súly
Könnyű anyaga kényelmes, megkönnyíti a mozdulatok egymásba fűzését.
Tartós használat
Pamut-poliészter anyaga strapabíró.

JELLEMZŐK

Összetétel
Fő anyag : 65.0% Poliészter, Fő anyag : 35.0% Pamut
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

A taekwondo hagyományait követő ruha
A ruha stílusa követi a taekwondo hagyományait. Bordázott szövet, fekete gallér (fekete öveseknek) és kandzsi írásjelek a hátán. „Ennek a koreai írásjelnek a jelentése: „megszelidíthetetlen szellem.” A taekwondo szellemiségére utal.” - mondja Enrique, az Outshock termékmenedzsere, aki gyerekkora óta küzdősportol. A ruhán található díszítést Dél-Koreának, a taekwondo bölcsőjének zászlaja ihlette
Ideális ruha edzéshez
Ez a haladóknak készült ruha edzésre és mérkőzésre is ideális, formagyakorlathoz és küzdelemhez egyaránt. Speciális, taekwondohoz ideális szabása, hosszú ujjai, oldalt felvágott, szabad mozgást biztosító kabátja minden helyzetben ideális. Minden stílushoz megfelelő.
Könnyű és strapabíró szövet
„A taekwondoban az ütések és a rúgások, így mozgás közben sokat izzadunk.” - mondja Enrique, az Outshock termékmenedzsere. Hogy kényelmes legyen mozgás közben, könnyű, szőtt anyagból készítettük, mely megfelel a taekwondo hagyományainak. Hogy ne csak könnyű, de strapabíró is legyen, pamut-poliészter anyagból készült. Légáteresztő ruha, mely gyorsan szárad!
Mozogj szabadon!
A nadrág szárainak kialakítása széles mozdulatokat és szabad mozgást tesz lehetővé. És hogy a mozgásszabadság maximális legyen, a kabát sem mozdul el az egymást követő mozdulatok során. A nadrág veled együtt, légiesen mozog. A szép rúgásokért!
AZ OLDAL TETEJERE