Felnőtt karate ruha 500-as

Ref.
8546403
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
4.67 / 5 6 Vélemények
Termékelőny
100% pamut, japán stílusú ruha küzdelemhez és edzéshez. Rövid ujjai, lágy anyaga segít a technikád fejlesztésében.
Szabad mozgás
A technikák lágy kivitelezéséhez, japán szabásvonallal.
Könnyű súly
310 g/m² (11 oz) grammsúlyú, 100% pamut ruha, mellyel fejlesztheted technikádat!
Tartós használat
100% pamut, strapabíró vastag anyagból.

JELLEMZŐK

Összetétel
Fő anyag : 100.0% Pamut
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Melyik stílusirányzathoz felel meg a ruha?
A karaténak több irányzata létezik: A Francia Karate Szövetség a honlapján 32 stílusirányzatot sorol fel. Rövid ujja és nadrágja, hosszú kabátja megfelel a klasszikus japán szabásvonalnak, mely kiemeli a mozdulatokat. Az ujjak alsó részén, a nadrágon és a kabát első részén található díszvarrás miatt a ruha nehezebb: folyamatos mozgást és szépen mozdulatokat tesz lehetővé. Öv nélkül kapható
Milyen anyagból készült a karate ruha?
A fejlődés érdekében ajánlott 100% pamut ruhát választani, mely megfelelő viselet a küzdelmek és a haladó katák során: 310 g/m²-es (11 oz) grammsúlya révén a ruha nehezebb és merevebb, így kiemeli a mozdulatokat. Merevségének köszönhetően mozdulataid még határozottabbak lesznek. Néhány mosás után a ruha mérete nem változik tovább.
Elmeséljük az 500-as karate ruha tervezésének történetét
Technikai és stílusos karate gí, bármilyen karate stílushoz, mely téged is magával ragad: - A nadrág szabása lehetővé teszi a sípcsont-, és a lábszárvédő használatát. - Csípőnél szűkített szabású kabátja elegáns viselet. - A felsőtesten a kabát bővebb szabású, így bármilyen karmozdulat szabadon kivitelezhető benne, nem szorít. - A kabát oldalán lévő bevágásoknak köszönhetően a láb szabadon mozoghat, még a mély pozíciókban is.
Tervezőcsapatunk mesél az új karate ruha választékunkról:
„Mindent újra kellett gondolni, tiszta lappal indultunk. Átalakítottuk a karate ruha szabását és az összetevőit, hogy egy tetszetős, a karate stílusjegyeinek megfelelő ruhát készíthessünk. Fontos volt, hogy a karatékák helyébe képzeljük magunkat.” Több, mint tíz prototípust gyártottunk, több, mint húsz karatéka segítségével teszteket végeztünk, mire sikerült létrehoznunk egy megfelelő, stabil és a nemzetközi szövetség által is elismert ruhát.
Enrique, az Outshock termékmenedzsere, fekete öves karatéka elmeséli elképzeléseit a karate ruháról
„Reméljük, hogy a ruhák kielégítik majd a legegyszerűbb és a legmagasabb elvárásokat is. Szerettük volna megmutatni, hogy mit jelent számunkra a szabad mozgást biztosító karate ruha, illetve rámutatni a szabás és a technikai tulajdonságok fontosságára. Egy megfelelő szabású, technikai karate ruha segít megtalálni a saját karatédat!”

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • 24 február 2020
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Nagyon jó minőségű gi.

  A 11 oz anyagsúly valóságos, valóban erős, jó tartású anyag. A nadrágrész gumis-kötős megoldása praktikus - eddig csak megkötőset használtam. Jó a szabás, kényelmes, a méret a vártnak megfelelő.

 • 30 és 39 év között
  15 augusztus 2019
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Karate ruha

  Az elvártnak megfelelő.

 • Férfi
  20 és 29 év között
  28 február 2020
  Használja: 3 és 6 hónap között
  That review has been deposited on this product version
  Sizing is small

  The gi is pure cotton so it will shrink, that is normal. After shrinking, it is too small I am 177cm. The size 180 jacket is too short.

  Brand's answer :

  Hi Chia Jie,

  Thank you for taking the time to write us a review on the 500 Adult Karate Uniform. We understand the difficulty that you are having with the product and we are always trying to improve in order to cater to our users better. Our products are designed in France and trust that we will do our best to feedback to the brand for better products in the future.

  Alternatively, you might want to consider the 100 Adult Karate Uniform. It is made out of a different composition (65% polyester, 35% cotton) however, it is not WKF Approved. We will definitely improve on the size grid to provide better options for our users.

  Feel free to leave a review on other Decathlon products and we hope to see you in our stores soon :)

  Sportingly,
  Fatin

AZ OLDAL TETEJERE