Felnőtt judo és aikido ruha 500-as, fehér

Ref.
8546430
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
4.83 / 5 6 Vélemények
Termékelőny
Fedezd fel ezt a strapabíró, elegáns és szabad mozgást biztosító judo ruhát, melynek segítségével fejlesztheted és tökéletesítheted a technikád! Öv nélkül kapható.
Szakítószilárdság
550 g/m² sűrűségű anyaga strapabíró, ellenáll a húzásnak.
Szabad mozgás
A vállaknál bővebb, így állva és a talajon is szabad mozgást tesz lehetővé.
Egyszerű használat
Tökéletesítsd a fogásokat a könnyen megragadható, EVA gallérjának köszönhetően.

JELLEMZŐK

Összetétel
Fő anyag - felső rész : 65.0% Poliészter, Fő anyag - felső rész : 35.0% Pamut Fő anyag - alsó rész : 65.0% Poliészter, Fő anyag - alsó rész : 35.0% Pamut
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Szövéssűrűség és összetétel: elmeséljük
A ruha vastagságát és a súlyát g/m2-ben szokták megadni. Ez a grammsúly. A judohoz strapabíró ruhára van szükség, mely nem mozdul el a fogások közben és a mosást is jól bírja. Ezért választottunk 65% pamutot és 35% poliésztert tartalmazó anyagot: jól bírja a húzást és mosást. 550 g/m² sűrűségének köszönhetően megfelel középhaladóknak.
A nyakrész kialakítása judohoz ideális:
A judo fogásokat alkalmazó küzdősport: az ellenfelet a ruhájánál fogva a földre kell kényszeríteni és mozdulatlanná kell tenni. Hogy kényelmesebbé tegyük az edzéseket, széles, EVA habszivacs peremű gallérral láttuk el. Így könnyebb megragadni a gallért. A gallér eleje ívelt, a ruha így elegánsabb és könnyebben tárolható. Az eredmény: a kabát követi a mozdulatokat és természetesen áll.
Bemutatjuk az 500-as judo ruha tervezését:
Nem szorít, judozáshoz ideális: az ujjak hossza, a derékban szűkített, a vállaknál bővebb szabása szabad mozgást biztosít. Szövése megfelel a judo követelményeinek. És a nadrág? A térdeknél megerősítésekkel, a talajon történő küzdelemhez és hagyományos zsinórral a derékban.
Bemutatjuk a harcművészetekért rajongó tervezőcsapatunkat...
Enrique, Laurent, Marie és Louis:négyük közül hárman fekete övesek. Olyan, judozáshoz ideális ruhát szerettek volna készíteni, mely megfelel a tudásszintednek Éppen ezért terveztek, prototípusokat gyártottak és számtalan tesztet végeztek a Lille melletti, Sainghin judo klubban. Laurent, a termékmérnök: „Egy olyan ruhát szerettünk volna készíteni, amelyben jól és kellemesen érezhetjük magunkat. Az 500-as judo ruha Marie, a ruhatervező és Enrique, a termékmenedzser közös munkájának gyümölcse.
Enrique, az Outshock termékmenedzsere mesél a judo előnyeiről:
„Korábban karatéztam, de egy dolog mindig lenyűgözött a judoban: az erő és a rugalmasság, mely egyszerre jellemzi. Elegáns sport, melyet élvezet nézni. A dojo sokkal többet jelent, mint egy sportterem: önismeretre tanít, ami a falain túl is jól jön. Ezt a pontosságot és értékrendet találtam meg az Outshocknál, melyet szeretnék a judo ruháinkon keresztül közvetíteni.
Hogyan válassz méretet?
A ruha méretét a testmagasság alapján kell kiválasztani! Judo ruhák 160-200 cm magassághoz. Javasoljuk, hogy válassz a testmagasságodnál 5 cm-rel nagyobb ruhát! 74 cm-es testmagasság esetén 180 cm-eset válassz!
Hogyan tisztítsd a judo ruhát?
A ruhát minden használat után ajánlott kiszellőztetni! Hogy megőrizze fehér színét, minden használat után ajánlott kimosni. Tanácsunk? Első alkalommal hideg vízzel mosd ki! Szabad levegőn szárítandó, javasoljuk, hogy ne tedd szárítógépbe!

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • 12 január 2021
  Használja: 7 és 12 hónap között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title

 • Férfi
  14 november 2020
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Nadrág

  Hiányolom a derék részből a gumit a nadrágban.
  A ruha amúgy kényelmes méretre pontos.

 • 09 december 2019
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Felnőtt judo és aikido ruha 500-as, fehér OUTSHOCK

  Jó minőségű, jó anyagú ruházat

AZ OLDAL TETEJERE