Felnőtt cipő modern tánchoz, jazzbaletthez, rugalmas bőr, 41-42

Ref.
8518673
Termékelőny
Tánccipőt keresel, hogy ruhatárad végre teljes legyen? Ez az ultra rugalmas és kényelmes, bőrből készült cipő remekül hajlik, mégis jól tartja a lábat.
Rugalmasság
Fő anyaga segíti a talp gördülését.
Könnyű le- és felvétel
A rüsztön elhelyezett gumipánt megkönnyíti a cipő felvételét.
Tartós használat
Fő anyaga és bőr talpa egyaránt strapabíró, tartós.

JELLEMZŐK

Összetétel
Alsó rész : 100.0% Marhabőr Felsőrész : 100.0% Marhabőr Belső rész : 100.0% Poliészter
Approved by
Mérnökünk, Inès, amatőr és profi balettosokkal teszteltette termékeinket.Balettórán használták a termékeket, majd elmondták pozitív és negatív visszajelzéseiket.Ezen visszajelzéseknek köszönhetően dolgoztunk tovább, hogy mégjobban megfeleljünk az elvárásoknak.Caroline, termékmenedzser, szintén tesztelteti minden új termék minden méretét, hogy azok méreteiben is pontosak legyenek.
Tests
Teszteltük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
Garancia
2 év

TANÁCSOK

Használati korlátozások
Kültéri használatra nem alkalmas.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Miért válassz tánccipőt modern tánchoz?
Rugalmas piskótatalpának köszönhetően a modern tánccipőt kezdők is viselhetik. Jó tartást és jobb siklást biztosít, mintha mezítláb táncolnánk. Tedd teljessé tánc ruhatáradat ezzel a zokni nélkül viselhető tánccipővel!
Valami praktikus megoldás a cipő szállítására?
A DECATHLON tánc termékei között találsz egy elbűvölő táskát, mely ideális társad lesz a táncórák során. Sötét és csillogó, tágas, több rekeszes táska, melyben rendezett módon tárolhatod táncruhádat, -cipődet és a kiegészítőket is.
AZ OLDAL TETEJERE