Fekete, lány, lábfej nélküli harisnya tánchoz

Ref.
4726830
Termékelőny
Félig áttetsző harisnya. A lábak közti bélelt pamut betét miatt még kényelmesebb és strapabíróbb. Klasszikus baletthez és modern tánchoz is megfelelő.

2 KAPHATÓ TERMÉKEK

2 490 Ft*
Szabad mozgás
Szabása és anyaga ideális a széles mozdulatok kivitelezéséhez.
Tartós használat
Lapos derék, megerősítés a lábak között.
Lágy tapintás
A lábak közti bélelt pamut betét miatt még kényelmesebb.

JELLEMZŐK

Méret
4-14 éves / XS-XL
Szín
fekete és rózsaszín.
Összetétel
Fő anyag : 90.0% Poliamid, Fő anyag : 10.0% Elasztán
Tests
Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
Ajánlott
Klasszikus baletthez.
Garancia
2 év

TANÁCSOK

Karbantartási tippek
30°C-on mosható.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Hogyan válasszon balettruhát?
Az öltözék gyakran kötelező, a balettmester által előírt. Általában alsóruházat nélkül viselik. A harisnya és a dressz együtt jobban tart, és semmilyen mozdulat közben nem mozdul el a ruha. A táncos tökéletes öltözéke: dressz, harisnya, gyakorlócipő, és hogy az izmok melegen tartásához óra előtt és után, kardigán viselése ajánlott.
Miért válasszon Domyos harisnyát?
A Domyos harisnya technikai kialakítása kényelmet és optimális tartást biztosít. Tökéletesen kiemeli a lábmunkát. A pamut lépésbetét és a megerősített lábujjrész strapabíróbbá teszi. Táncórára és fellépésre is ajánljuk.
Hogyan válasszon harisnyát tánchoz?
A Domyos különböző típusú harisnyákat kínál, a legalapvetőbb modell továbbra is lábfejjel rendelkezik, melyet rózsaszín és fehér színben kínálunk. Kapható lábfej nélküli is (feketében és rózsaszínben), melyet klasszikus baletthez és modern tánchoz is ajánlunk. Választékunk része egy átalakítható harisnya is, mely egyszerűen nyitható, így könnyen hozzáférhet lábfejéhez óra közben. Ideális spicc-gyakorlatokhoz, mert tánc közben könnyen hozzáférhet a lábujjvédőhöz.
AZ OLDAL TETEJERE