Fejpánt kardioedzéshez 3 db, türkizkék, szürke

Ref.
8559899
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
4.57 / 5 14 Vélemények
Termékelőny
A hajad többé nem fog zavarni edzés közben!Szilikonpántja a helyén tartja a hajat, így nem megy többé a szemedbe.

2 KAPHATÓ TERMÉKEK

Jó tartás
Tartja a hajat, hogy az ne zavarjon edzés közben.
Rugalmas anyag
Minden fejformához ideális.
Környezeti hatás
"A" osztályzat- Összehasonlítás: fejpánt- technikai részletek

JELLEMZŐK

Összetétel
Fő anyag : 47.5% Poliamid, Fő anyag : 26.0% Szilikon, Fő anyag : 21.0% Poliészter, Fő anyag : 5.5% Elasztán Betét : 100.0% Poliészter
Tests
Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

A Domyos kiegészítők kialakítása
A kiegészítők teljes választékát úgy alakítottuk ki, hogy biztosítsa mozgás közben a nélkülözhetetlen kényelmet. A Domyos csapata azért dolgozik, hogy élvezetesek legyenek a fitneszedzések! Így nem kell a ruháddal törődnöd, nyugodtan koncentrálhatsz a gyakorlatokra. A termékeket használat közben teszteljük, és a számos vásárlói vélemény alapján folyamatosan fejlesztjük.
Tesztelési folyamat
Természetesen! Minden anyagunkat szigorú laboratóriumi teszteknek vetjük alá, hogy garantálni tudjuk az örömteli, biztonságos használatot. Teszteljük színtartásukat, izzadságelvezetésüket, azt, hogy mennyire bírják a mosást. És még? Ez minden? Nem, még folytatódik.Az olyan sportolók, mint te, tesztelik termékeinket.Meghallgatjuk, elemezzük a véleményüket és ezek alapján fejlesztjük termékeinket. Kész a sportöltözeted !
És ha nem vagyok elégedett a termékkel?
365 nap áll rendelkezésedre, hogy bármelyik Decathlon áruházba visszavidd a terméket, ha nem felelt meg az elvárásaidnak (persze csak ha nem tiszta izzadság...).
Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításhoz
A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk. Az „ABCDE” osztályzatok használatával segítünk, hogy Ön egyszerűen kiválaszthassa egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, melyek a legkevésbé terhelik a környezetet. A Decathlon önként döntött úgy, hogy a környezeti terhelésről tájékoztatja vásárlóit. További információ: http://sustainability.decathlon.com/

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • 40 és 49 év között
  24 november 2019
  Használja: Több mint 1 éve
  That review has been deposited on this product version
  futáshoz használtam volna.

  Maga a termék nagyon tetszett és a minőségével is maximálisan meg voltam elégedve,csak használni nem tudtam mivel szinte azonnal egy fejfordítás után lecsúszott a fejemről ,hol hátul ,hol elől.Érdekelne akinek fent marad( írta valaki terepfutáshoz használja ) azt ,hogy csinálja?Ha csattal le kell tűzni akkor simán csatot is lehet használni.

 • Férfi
  20 évnél fiatalabb
  21 november 2019
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  örülök, hogy megvettem

  Jol tart a szilikon a fejen. Szeretem. Terepfutàshoz használom, de csak a feketèket. Vettem mèg egy csomaggal, hogy mindig legyen kèznèl.

 • 11 november 2019
  Használja: Kevesebb mint 1 hete
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Fejpánt

  Praktikus hajpánt tornához és futáshoz rövidebb hajhoz is.

AZ OLDAL TETEJERE