Fátyolszoknya baletthez, lányoknak, korallpiros

Ref.
8399628
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
4.42 / 5 12 Vélemények
Termékelőny
Szeretnél teljesen szabadon táncolni? A derékon viselt szoknya szabad mozgást biztosít, nem zavarja a piruetteket! A dressz szabásának megfelelően válassz!

10 KAPHATÓ TERMÉKEK

Rugalmas anyag
A szoknya tökéletesen rásimul a dressz anyagára.
Egyenletes szövés
Nagyon könnyű anyaga nem fedi el a mozdulatokat.

JELLEMZŐK

Méretek
4-16 éves korig
Szín
7 színben kapható.
Összetétel
Fő anyag : 90.0% Poliészter, Fő anyag : 10.0% Elasztán Betét : 82.0% Poliészter, Betét : 18.0% Elasztán
Approved by
Mérnökünk, Inès, amatőr és profi balettosokkal teszteltette termékeinket.Balettórán használták a termékeket, majd elmondták pozitív és negatív visszajelzéseiket.Ezen visszajelzéseknek köszönhetően dolgoztunk tovább, hogy mégjobban megfeleljünk az elvárásoknak.Caroline, termékmenedzser, szintén tesztelteti minden új termék minden méretét, hogy azok méreteiben is pontosak legyenek.
Tests
Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
Garancia
2 év

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Miből áll a klasszikus balettruházat?
A ruházat gyakran kötelezően meghatározott, a balettmester írja elő. Javasoljuk, hogy a ruházat vásárlása előtt egyeztess a stúdióval! A balettdressz és a harisnya tökéletes ruházat, mivel semmilyen mozdulat közben nem mozdul el. Ha szeretnéd, szoknyával kiegészítheted. A cipő a balettmester előírása szerint piskóta- vagy csepptalpú legyen! Mit viselj, hogy melegen tartsad az izmaidat? Kardigánt!
Hogyan válassz balettruhát?
Jelmondatunk: Pontos illeszkedés és kényelem. A dressz és a harisnya ne legyen se túl szoros, se túl bő! A lényeg, hogy örömmel, mosolyogva táncolhass benne! A biztonság kedvéért csinálj pár mozdulatot a próbafülkében: emeld fel a karodat, hajolj előre! A ruha nem mozdulhat el. A szoknya nem kötelező eleme a ruházatnak, csupán kiegészítő! A derékon kell viselni, és fontos, hogy kövesse a mozdulatokat. Készen állsz? Rajtad a sor! Táncolj!
Miért viselj fátyolszoknyát?
Tökéletes kiegészítője az öltözéknek, segít a művészi érzék kiteljesedésében. Kedved szerint viselheted, remekül illik a különböző balettdresszekhez. Válassz összeállítást kedved szerint!Fedezd fel a tütüket is, melyek tökéletes megjelenést biztosítanak a gálán!
Összeállíthatom a ruházatomat úgy, ahogyan szeretném?
Természetesen! A klasszikus balett választékát ennek szellemében terveztük! Válaszd ki a különböző stílusú, 7 színben kapható dresszek közül a hozzád legjobban illőt: - A vékony vállpántokkal rendelkező dressz kiemeli a test vonalait, - A szögletesen dekoltált, vastag vállpánttal rendelkező dressz jó tartást biztosít, kiemeli a nyakat és a fejet, - A rövid ujjú dressz jobban takar, ezáltal fokozott kényelmet biztosít. Válassz hozzá szoknyát vagy tütüt is!
Praktikus megoldás a felszerelés szállításához
Felszerelésedet szállíthatod az erre a célra készült, kicsi és praktikus táskában, mely téged is magával ragad majd. Több rekeszének köszönhetően a cipőt külön tárolhatod a felszerelés többi részétől, ráadásul a hajcsatokat sem kell órákig keresgélned, hogy megcsináld a kontyodat.2 méretben kapható: a kisebb rószaszín, lányoknak és a nagyobb szürke, (2019 ősz-télre fekete) felnőtt nőknek. A kis fekete csillogó csőtáska is hasznos!

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • 01 március 2020
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  szoknya

  Gyenge minősèg

  Brand's answer :

  Kedves Beáta,


  Köszönjük, hogy megosztotta velünk tapasztalatait, egyben sajnálom, hogy negatív élmény érte.


  Segítene, ha kifejtené, a szoknya mely részének minősége gyenge, milyen tapasztalatai vannak a termékkel kapcsolatban, így a visszajelzéseit tudnám továbbítani a márka felé.
  Kovács Nikoletta Országos sportigazgató

 • 04 február 2020
  Használja: Kevesebb mint 1 hete
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Egyszerű a viselése, szépen simul a testre.

  Ilyen szoknyát már korábban is vásároltam korall színben.

 • 03 február 2020
  Használja: 7 és 12 hónap között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Fátyolszoknya

AZ OLDAL TETEJERE