Elliptikus tréner EL520 áramforrás nélkül használható

Ref.
8503081
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
4.43 / 5 150 Vélemények
Collaborators reviews
5 / 5 1 Vélemény
Termékelőny
Szeretnél az ablak (vagy a TV) előtt kerékpározni, de nincs konnektor? Áramforrás nélkül használható: a mozgásod hatására működik.Előnye:Nagy mozgástartomány.
129 990 Ft*
ebből környezetvédelmi hozzájárulás
2,25 €
Könnyed pedálozás
Lendkerék: 9 kg, kényelmes pedálozás.
Edzésprogram
6 funkció, 9 programm
Kényelem
Ergonómiai kormány, állítható pedálok.
Irányíthatóság
Vezeték nélküli, a görgőinek köszönhetően könnyen mozgatható.

JELLEMZŐK

Összetétel
Váz : 100.0% Acél Védőréteg : 100.0% Poliuretán
Approved by
A terméket a Decathlon mérnökei azért készítették, hogy a sportos, kellemes, motiváló és biztonságos mozgás lehetőségét nyújtsák neked.
Garancia
2 év a szerelésre és az alkatrészekre. 5 év a fém vázra. Alkatrészek elérhetők: 10 évig.
Download user manual link

TANÁCSOK

Tárolási tippek
Száraz helyen tárolandó! Szabadtéren nem tárolható!
Használati korlátozások
Maximális teherbírás: 130 kg. Kizárólag otthoni használatra!

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Jótállási és javítási feltételek:
- Vásárlástól számított 2 év jótállást vállalunk termékünkre, melyet - 5 évre egészítünk ki a termék vázára. - A hosszú használhatóság érdekében 10 évig elérhetőek az alkatrészek a készülékhez.
Miért fontos a mozgástartomány?
Az elliptikus trénerrel a tested fő izmait meg tudod dolgoztatni.Minél nagyobb a mozgástartomány, annál jobban dolgozik az izom: vagyis jobban formálod az izmot!Az elliptikus tréner elsősorban egy kardioedzésre tervezett gép.Minél szélesebb a mozgás, annál jobban dolgoznak az izmok és ezáltal a szív is!
Fontos a lendkerék súlya!
Kényelmes pedálozás: megerőltetés nélkül tekerhet! A lendkerék súlya fontos elem a folyamatos mozgásban.Minél rendszeresebben edzel a géppel, annál fontosabb szerepet tölt be a lendkerék a kényelem tekintetében.
Edző az otthonodban
6 funkciós konzol: - idő - távolság - sebesség - kalória - szívritmus (a "Hand Pulse" érzékelővel) - ütem Emellett 9 edzésprogram szintenként: - 1 fitneszprogram - 1 formában maradni - 1 5 km-es program - 3 súlycsökkentő program - 3 teljesítménynövelő program És ez még nem minden! A motiváció, a fejlődés és a szórakozás érdekében kapcsolódj az edzőgéppel az Econnected vagy Kinomap alkalmazáshoz!
Kardioedzés kényelmesen!
A rendszeres kardioedzésnél a kényelem az egyik legfontosabb dolog.Ennek érdekében több ponton is dolgoztunk a terméken.Az EL 520 : - a gyakorlathoz adaptált ergonómikus kialakítás - kézi vezérlés - a stabilitás beállítása - áramforrás nélkül működő eszköz - pulzusmérés - blokkolható pedálok
Ezek az opciók megkönnyítik a termék használatát
Az alábbi kis termékelőnyök is megkönnyítik a használatot: - görgők, hogy könnyen áttedd egyik helyről a másikra - a handpulses, amely gyorsan és egyszeűen ad egy becslést a szívritmusodról - tablettartó - kulacstartó - egy pedál blokkoló rendszer a biztonság érdekében
Súly és méretek
Méret Termék H 146 x Sz 63 x M 159 cm Termék súlya: 52 kg Méret:Doboz: H 118.5 x Sz 64 x M 33 cm Teljes tömeg: 62 kg
Innováció
„Túl rövid a zsinór”, „A zsinór túl hosszú, megbotlok benne.”, „A teraszon nem tudom használni, mert ott nincs konnektor”, vagy csak egyszerűen „Ó, be kellett volna dugni, nem tudtam!” Vásárlói visszajelzések alapján született meg az áramforrás nélküli elliptikus tréner ötlete. Kiválasztottuk a vásárlóink által legkedveltebb elliptikus trénert, és elláttuk egy áramforrást nem igénylő rendszerrel. Igazi csapatmunka köztetek, köztünk és partnereink között :)
Használati korlátozások
A Hand-Pulse funkciót (kéz alapú pulzusmérés) pace makerrel rendelkezők nem használhatják!Maximális teherbírás: 130 kg. Kizárólag otthoni használatra!
 • Férfi
  40 és 49 év között
  14 január 2021
  Használja: Több mint 1 éve
  That review has been deposited on this product version
  Gyenge minőség.

  Sajnos most jártt le a garancia rolla 1honapja elltört az egyik hosszú taposó vas réssze kérdeztük az üzletet ijenkor mitt lehet teni lerakták a telefont köszönöm sajnos a fiam a törés közben lecsúszót rolla és megzúzódott a bokája.

 • 14 január 2021
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Elliptikus tréner

  Nagyon bevált minden szempontból.

 • Férfi
  50 és 59 év között
  11 január 2021
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  Elliptikus tréner

  Szuper gép csak ajánlani tudom.

 • Férfi
  20 és 29 év között
  19 február 2020
  That review has been deposited on this product version
  Best In Class

  If you're looking for a cross trainer for domestic purpose this is the best in market. 2years of hassle free warranty and excellent customer service by decathlon makes this product a must have.

AZ OLDAL TETEJERE