Elliptikus tréner, EL 500

Ref.
8528961
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
4.2 / 5 10 Vélemények
Termékelőny
Szeretnéd formálni az alakodat, fogynál, vagy az izmaidat feszesítenéd?Folyamatos és lendületes pedálozást biztosít, E-connected alkalmazással kompatibilis:kövesd nyomon az edzéseidet és fejlődésedet!
94 990 Ft*
ebből környezetvédelmi hozzájárulás
2,25 €
Könnyed pedálozás
7 kg-os lendkerék
Edzésprogram
6 funkció, 9 program Személyre szabott edzés az E-connected alkalmazással.
Irányíthatóság
A görgőkön könnyen mozgatható
Kényelem
Ergonomikus kormány, állítható pedálok.
Az összeszerelés ideje
60 perc

JELLEMZŐK

Összetétel
Váz : 100.0% Acél Védőréteg : 100.0% Polisztirol (PS)
Approved by
A terméket a Decathlon mérnökei azért készítették, hogy a sportos, kellemes, motiváló és biztonságos mozgás lehetőségét nyújtsák neked.
Garancia
2 év a szerelésre és az alkatrészekre. 5 év a fém vázra. Alkatrészek elérhetők: 10 évig.
Download user manual link

TANÁCSOK

Tárolási tippek
Száraz helyen tárolandó! Szabadtéren nem tárolható!
Használati korlátozások
Maximális teherbírás: 130 kg. Kizárólag otthoni használatra!

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Jótállási és javítási feltételek:
- Vásárlástól számított 2 év jótállást vállalunk termékünkre, melyet - 5 évre egészítünk ki a termék vázára. - A hosszú használhatóság érdekében 10 évig elérhetőek az alkatrészek a készülékhez.
Súly és méretek
Méret Termék: H 124 x Sz 68 x M 155 cm Súlya: 41 kg Doboz: H 110 x Sz 62 x M 33 cm Össz. súly 46,7 kg
Milyen előnyökkel jár az elliptikus tréner használata?
Az elliptikus tréner használata nagyon jót tesz a szív-és érrendszernek. Segítségével rázkódás nélkül: - fejlesztheted az állóképességedet - feszesítheted a teljes testedet A szív- és érrendszer, a tüdőkapacitás és az állóképesség erősítéséhez, az izmok, a csontok és az általános egészségügyi állapot javításához a WHO legalább, heti 2 és fél óra közepesen intenzív kardioedzést javasol.
MIÉRT FONTOS A MOZGÁS INTENZITÁSA?
Mozgástartomány: 33 cm Az elliptikus tréner az összes izomcsoportot megmozgatja (a láb- és karizmokat, a mell, a hát és a törzs izmait). Minél intenzívebb a mozgás, annál erősebben dolgoztatja meg az izmokat, annál hatékonyabban erősíti a szív- és érrendszert. Az eredmény: kalóriaégetés és izomfeszesítés!
LENDKERÉK:
Lendkerék: 7 kg Minél nehezebb a lendkerék, annál folyamatosabb lesz a pedálozás, és ezáltal annál kellemesebb az edzés.
A KONZOL A VIRTUÁLIS SZEMÉLYI EDZŐ
6 funkciós konzol: elégetett kalória megtett távolság edzés idő sebesség, szívritmus (kormányba épített pulzusmérővel) és lépésszám. Összesen 18 edzésprogram áll rendelkezésedre (6 kalóriaégetéshez, 6 alakformáláshoz és 6 az állóképesség fejlesztéséhez). Tökéletes a motiváció megőrzéséhez!
ONLINE ELLIPTIKUS TRÉNER
A motiváció, a fejlődés és a szórakozás érdekében kapcsolódj az edzőgéppel az Econnected vagy Kinomap alkalmazáshoz! Az Econnected alkalmazással heti, idő-, távolság- és kalóriaalapú célkitűzéseket állíthatsz be, rögzítheted az edzések eredményeit, nyomon követheted a statisztikádat. A készülékkel szinkronizált Kinomap alkalmazás segítségével valódi tájakon edzhetsz. Haladj a saját tempódban, versenyezz egyedül vagy a többiek ellen: a Kinomappal különleges élményben lesz részed!
A SZÍVRITMUS MÉRÉSE
Beépített pulzusmérővel. Pulzusszámod néhány másodpercen belül megjelenik a konzol kijelzőjén.A konzolhoz csatlakoztatható kardioövvel is használható (nem tartozék).A Hand-Pulse funkciót (a kezeken keresztül érzékeli a szívritmust)pacemakerrel rendelkező személy nem használhatja.
TANÁCSOK AZ ELLIPTIKUS TRÉNER BEÁLLÍTÁSÁHOZ
Az elliptikus tréner különböző beállítási lehetőségei: - pedálok helyzetének beállítása (a kormány mellett, középen vagy a kormánytól távolabb). Az elülső 175 cm-nél alacsonyabb testmagassághoz megfelelő. A hátsó 185 cm-nél magasabb testmagassághoz ideális.
TANÁCSOK AZ ELLIPTIKUS TRÉNER STABILITÁSÁNAK BEÁLLÍTÁSÁHOZ
Hogy optimális legyen a kényelem, javasoljuk, hogy teríts a termék alá speciális szivacsszőnyeget (DF920 padlóvédő)! A szivacsszőnyeg: stabilizálja a terméket használat közben, tompítja a rezgéseket, csökkenti a gép által keltett zajt és védi a padlót. A Domyos elliptikus trénerek 2 stabilizáló lábbal vannak ellátva, melyek tökéletesen biztonságossá teszik a használatot, bármilyen padlón is eddzél.
TANÁCSOK AZ ELLIPTIKUS TRÉNER MOZGATÁSÁHOZ
Az elliptikus tréner elülső görgőivel mozgatható. A készülék áthelyezéséhez állj szemben vele! Egyik lábaddal tartsd egy helyben a készüléket, döntsd enyhén magad felé a kormánynál fogva, míg a görgőkre nem billen! Ezután húzd a kívánt helyre!
KARBANTARTÁS ÉS JAVÍTÁS
2 év az alkatrészekre és a szerelésre 5 év a fém alkatrészekre További szereléssel és karbantartással kapcsolatos információt a terméklap alján, a „SZOLGÁLTATÁSOK”” menüpontban találsz.
Használati korlátozások
A Hand-Pulse funkciót (a kezeken keresztül érzékeli a szívritmust)pacemakerrel rendelkező személy nem használhatja.Maximális teherbírás: 130 kg. Kizárólag otthoni használatra!

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • Férfi
  05 január 2020
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Kiváló

  Gyorsan összeszerelhető. Edzéshez nagyon jó kis gép.

 • Férfi
  10 december 2019
  Használja: Kevesebb mint 1 hete
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  EL 500 DOMYOS

  Tökéletes otthoni kardióra.

 • 26 november 2019
  Használja: Kevesebb mint 1 hete
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Elliptikus tréner

  A mellékelt útmutató alapján szereltem össze az elliptikus trénert. 60 perc szerepelt a leírásban. Igaz, hogy majdnem dupla idő alatt (nő létemre), de minden nehézség és fennakadás nélkül sikerült összeállítanom az elliptikus trénert. Átlátható, jól követhető leírás tartozik a géphez és ami fontos, hogy a szereléshez szükséges kulcsok is benne voltak dobozban.
  Csendes, sőt majdhogynem teljesen hangtalan a gép használat közben.

AZ OLDAL TETEJERE