Elliptikus tréner, EL 500

Ref.
8528961
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
4.38 / 5 13 Vélemények
Termékelőny
Szeretnéd formálni az alakodat, fogynál, vagy az izmaidat feszesítenéd?Folyamatos és lendületes pedálozást biztosít, E-connected alkalmazással kompatibilis:kövesd nyomon az edzéseidet és fejlődésedet!
94 990 Ft*
ebből környezetvédelmi hozzájárulás
2,25 €
Könnyed pedálozás
7 kg-os lendkerék
Edzésprogram
6 funkció, 9 program Személyre szabott edzés az E-connected alkalmazással.
Irányíthatóság
A görgőkön könnyen mozgatható
Kényelem
Ergonomikus kormány, állítható pedálok.
Az összeszerelés ideje
60 perc

JELLEMZŐK

Összetétel
Váz : 100.0% Acél Védőréteg : 100.0% Polisztirol (PS)
Approved by
A terméket a Decathlon mérnökei azért készítették, hogy a sportos, kellemes, motiváló és biztonságos mozgás lehetőségét nyújtsák neked.
Garancia
2 év a szerelésre és az alkatrészekre. 5 év a fém vázra. Alkatrészek elérhetők: 10 évig.
Download user manual link

TANÁCSOK

Tárolási tippek
Száraz helyen tárolandó! Szabadtéren nem tárolható!
Használati korlátozások
Maximális teherbírás: 130 kg. Kizárólag otthoni használatra!

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Jótállási és javítási feltételek:
- Vásárlástól számított 2 év jótállást vállalunk termékünkre, melyet - 5 évre egészítünk ki a termék vázára. - A hosszú használhatóság érdekében 10 évig elérhetőek az alkatrészek a készülékhez.
Súly és méretek
Méret Termék: H 124 x Sz 68 x M 155 cm Súlya: 41 kg Doboz: H 110 x Sz 62 x M 33 cm Össz. súly 46,7 kg
Milyen előnyökkel jár az elliptikus tréner használata?
Az elliptikus tréner használata nagyon jót tesz a szív-és érrendszernek. Segítségével rázkódás nélkül: - fejlesztheted az állóképességedet - feszesítheted a teljes testedet A szív- és érrendszer, a tüdőkapacitás és az állóképesség erősítéséhez, az izmok, a csontok és az általános egészségügyi állapot javításához a WHO legalább, heti 2 és fél óra közepesen intenzív kardioedzést javasol.
MIÉRT FONTOS A MOZGÁS INTENZITÁSA?
Mozgástartomány: 33 cm Az elliptikus tréner az összes izomcsoportot megmozgatja (a láb- és karizmokat, a mell, a hát és a törzs izmait). Minél intenzívebb a mozgás, annál erősebben dolgoztatja meg az izmokat, annál hatékonyabban erősíti a szív- és érrendszert. Az eredmény: kalóriaégetés és izomfeszesítés!
LENDKERÉK:
Lendkerék: 7 kg Minél nehezebb a lendkerék, annál folyamatosabb lesz a pedálozás, és ezáltal annál kellemesebb az edzés.
A KONZOL A VIRTUÁLIS SZEMÉLYI EDZŐ
6 funkciós konzol: elégetett kalória megtett távolság edzés idő sebesség, szívritmus (kormányba épített pulzusmérővel) és lépésszám. Összesen 18 edzésprogram áll rendelkezésedre (6 kalóriaégetéshez, 6 alakformáláshoz és 6 az állóképesség fejlesztéséhez). Tökéletes a motiváció megőrzéséhez!
ONLINE ELLIPTIKUS TRÉNER
A motiváció, a fejlődés és a szórakozás érdekében kapcsolódj az edzőgéppel az Econnected vagy Kinomap alkalmazáshoz! Az Econnected alkalmazással heti, idő-, távolság- és kalóriaalapú célkitűzéseket állíthatsz be, rögzítheted az edzések eredményeit, nyomon követheted a statisztikádat. A készülékkel szinkronizált Kinomap alkalmazás segítségével valódi tájakon edzhetsz. Haladj a saját tempódban, versenyezz egyedül vagy a többiek ellen: a Kinomappal különleges élményben lesz részed!
A SZÍVRITMUS MÉRÉSE
Beépített pulzusmérővel. Pulzusszámod néhány másodpercen belül megjelenik a konzol kijelzőjén.A konzolhoz csatlakoztatható kardioövvel is használható (nem tartozék).A Hand-Pulse funkciót (a kezeken keresztül érzékeli a szívritmust)pacemakerrel rendelkező személy nem használhatja.
TANÁCSOK AZ ELLIPTIKUS TRÉNER BEÁLLÍTÁSÁHOZ
Az elliptikus tréner különböző beállítási lehetőségei: - pedálok helyzetének beállítása (a kormány mellett, középen vagy a kormánytól távolabb). Az elülső 175 cm-nél alacsonyabb testmagassághoz megfelelő. A hátsó 185 cm-nél magasabb testmagassághoz ideális.
TANÁCSOK AZ ELLIPTIKUS TRÉNER STABILITÁSÁNAK BEÁLLÍTÁSÁHOZ
Hogy optimális legyen a kényelem, javasoljuk, hogy teríts a termék alá speciális szivacsszőnyeget (DF920 padlóvédő)! A szivacsszőnyeg: stabilizálja a terméket használat közben, tompítja a rezgéseket, csökkenti a gép által keltett zajt és védi a padlót. A Domyos elliptikus trénerek 2 stabilizáló lábbal vannak ellátva, melyek tökéletesen biztonságossá teszik a használatot, bármilyen padlón is eddzél.
TANÁCSOK AZ ELLIPTIKUS TRÉNER MOZGATÁSÁHOZ
Az elliptikus tréner elülső görgőivel mozgatható. A készülék áthelyezéséhez állj szemben vele! Egyik lábaddal tartsd egy helyben a készüléket, döntsd enyhén magad felé a kormánynál fogva, míg a görgőkre nem billen! Ezután húzd a kívánt helyre!
KARBANTARTÁS ÉS JAVÍTÁS
2 év az alkatrészekre és a szerelésre 5 év a fém alkatrészekre További szereléssel és karbantartással kapcsolatos információt a terméklap alján, a „SZOLGÁLTATÁSOK”” menüpontban találsz.
Használati korlátozások
A Hand-Pulse funkciót (a kezeken keresztül érzékeli a szívritmust)pacemakerrel rendelkező személy nem használhatja.Maximális teherbírás: 130 kg. Kizárólag otthoni használatra!

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • 19 február 2020
  Használja: Kevesebb mint 1 hete
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Elliptikus tréner, EL 500 DOMYOS

  Ez már a második gépünk, Mindenkinek nagyon tetszik a családban. Télen különösen jó, mert nem kell a hidegben edzeni. És most már versenyezni is tudunk. Telefonos applikációval párosítható.

 • 13 február 2020
  Használja: Kevesebb mint 1 hete
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Elliptikus tréner, EL 500 Domyos

  Több típus közül választottam, és örülök hogy a Domyos EL 500-as mellett döntöttem. Könnyen összeszerelhető, tulajdonképpen hangtalan, számos programmal rendelkező, fontos adatokat mutató computerrel felszerelt gép. Használata könnyű, kényelmes, mindenki olyan programot választ, ami erőnlétének megfelelő. Persze használatához, kitartás, és elhatározás szükséges.

 • Férfi
  10 február 2020
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Elliptikus tréner, EL 500 DOMYOS

  Több tipust is kipróbált a barátnőm. (Nem csak decathlonost) Aztán ennél maradt. Tökéletes választás volt. Nagyon korrekt.

AZ OLDAL TETEJERE