Elliptikus tréner EL 120-as

Ref.
8484396
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
4.7 / 5 40 Vélemények
Termékelőny
Kíméletes módon szeretnéd újrakezdeni a mozgást és formálni az alakod? Domyos elliptikus tréner edzés programokkal, alacsony áron.
64 990 Ft*
ebből környezetvédelmi hozzájárulás
2,25 €
Könnyed pedálozás
6 kg-os lendkerék
Edzésprogram
5 funkció: kalória, távolság, idő, sebesség, pulzusszám 7 program
Irányíthatóság
A görgőkön könnyen mozgatható
Az összeszerelés ideje
30 perc

JELLEMZŐK

Összetétel
Váz : 100.0% Acél Védőréteg : 100.0% Polisztirol (PS)
Approved by
A terméket a Decathlon mérnökei azért készítették, hogy a sportos, kellemes, motiváló és biztonságos mozgás lehetőségét nyújtsák neked.
Garancia
2 év a szerelésre és az alkatrészekre. 5 év a fém vázra. Alkatrészek elérhetők: 10 évig.
Download user manual link

TANÁCSOK

Tárolási tippek
Száraz helyen tárolandó! Szabadtéren nem tárolható!
Használati korlátozások
Maximális teherbírás: 100 kg. Kizárólag otthoni használatra!

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Jótállási és javítási feltételek:
- Vásárlástól számított 2 év jótállást vállalunk termékünkre, melyet - 5 évre egészítünk ki a termék vázára. - A hosszú használhatóság érdekében 10 évig elérhetőek az alkatrészek a készülékhez.
Súly és méretek
Méret Termék H 115 x Sz 63 x M 155 cm Termék súlya: 34 kg Doboz: H 83,5 x Sz 31,5 x M 45 cm Össz. súly: 38 kg
Milyen előnyökkel jár az elliptikus tréner használata?
Az elliptikus tréner használata nagyon jót tesz a szív-és érrendszernek. Segítségével rázkódás nélkül: - fejlesztheted az állóképességedet - feszesítheted a teljes testedet A szív- és érrendszer, a tüdőkapacitás és az állóképesség erősítéséhez, az izmok, a csontok és az általános egészségügyi állapot javításához a WHO legalább, heti 2 és fél óra közepesen intenzív kardioedzést javasol.
MIÉRT FONTOS A MOZGÁS INTENZITÁSA?
Mozgástartomány: 33 cm Az elliptikus tréner az összes izomcsoportot megmozgatja (a láb- és karizmokat, a mell, a hát és a törzs izmait). Minél intenzívebb a mozgás, annál erősebben dolgoztatja meg az izmokat, annál hatékonyabban erősíti a szív- és érrendszert. Az eredmény: kalóriaégetés és izomfeszesítés!
LENDKERÉK:
Lendkerék: 6 kg Minél nehezebb a lendkerék, annál folyamatosabb lesz a pedálozás, és ezáltal annál kellemesebb az edzés.
A KONZOL A VIRTUÁLIS SZEMÉLYI EDZŐ
AZ EL 120 elliptikus tréner konzolja: - 5 funkciós: elégetett kalória, megtett távolság, edzés ideje, sebesség, pulzus, melyet a kormányon elhelyezett érzékelők mérnek. - 7 edzésprogram, melyeket személyi edzőinkkel alakítottunk ki, hogy hatékony segítséget nyújtsanak neked. Céljaitól függően variálhatod őket (fogyás, alakformálás, feszesítés, teljesítménynövelés, stb.).
A SZÍVRITMUS MÉRÉSE
Beépített pulzusmérővel. Pulzusszámod néhány másodpercen belül megjelenik a konzol kijelzőjén. A Hand-Pulse funkciót (kéz alapú pulzusmérés) pace makerrel rendelkezők nem használhatják!
TANÁCSOK AZ ELLIPTIKUS TRÉNER MOZGATÁSÁHOZ
Az elliptikus tréner elülső görgőkkel van felszerelve. A készülék áthelyezéséhez állj szemben vele! Egyik lábaddal tartsd egy helyben a kerékpárt, döntsd enyhén magad felé a kormánynál fogva, míg a görgőkre nem billen! Ezután húzd a kívánt helyre!
TANÁCSOK AZ ELLIPTIKUS TRÉNER STABILITÁSÁNAK BEÁLLÍTÁSÁHOZ
Hogy optimális legyen a kényelem, javasoljuk, hogy teríts a termék alá speciális szivacsszőnyeget (DF920 padlóvédő)! A szivacsszőnyeg: stabilizálja a terméket használat közben, tompítja a rezgéseket, csökkenti a gép által keltett zajt és védi a padlót. A Domyos elliptikus trénerek 2 stabilizáló lábbal vannak ellátva, melyek tökéletesen biztonságossá teszik a használatot, bármilyen padlón is eddzél.
Használati korlátozások
A Hand-Pulse funkciót (kéz alapú pulzusmérés) pace makerrel rendelkezők nem használhatják!Maximális teherbírás: 100 kg. Kizárólag otthoni használatra!

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • 40 és 49 év között
  04 április 2020
  Használja: Kevesebb mint 1 hete
  That review has been deposited on this product version
  Elliptikus tréner EL 120

  Egyszerű volt összerakni, nagyon jó a leírás. Csendes, de nem túl massziv termék, kicsit mozog használat közben, remélem a padlóvédő, amit most rendeltem segít. A pulzusmérő nem jól mér. Nem egy profi gép, amit a konditeremben megszoktam, de az árához képest jó. Mindenkinek ajánlom otthoni használatra.

 • 40 és 49 év között
  14 március 2020
  Használja: Kevesebb mint 1 hete
  That review has been deposited on this product version
  Szuper kis gépezet

  Viszonylag egyszerü volt összerakni, csendes massziv termék, mindenkinek ajánlom

 • 09 március 2020
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Elliptikus tréner EL 120-as DOMYOS

  Hetente háromszor használom. Csendes, nem zörög, ár-érték aránya kiváló.

AZ OLDAL TETEJERE