Elliptikus tréner E SHAPE +, Domyos Econnected alkalmazással kompatibilis

Ref.
8358831
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
4.88 / 5 72 Vélemények
Termékelőny
Széles mozdulatokkal hajtható és a leggördülékenyebb elliptikus tréner a választékban. Az „E-connected” alkalmazással nyomon követheted fejlődésed és segít megőrizni a motivációdat!
Könnyed pedálozás
9 kg-os lendkerék
Edzésprogram
6 funkció, 9 program Személyre szabott edzés az E-connected alkalmazással.
Kényelem
Ergonomikus kormány, állítható pedálok.Blokkolható pedálok, biztonságos tárolás.
Irányíthatóság
A görgőkön könnyen mozgatható

JELLEMZŐK

Összetétel
Váz : 100.0% Acél Védőréteg : 100.0% Poliuretán
Approved by
A terméket a Decathlon mérnökei azért készítették, hogy a sportos, kellemes, motiváló és biztonságos mozgás lehetőségét nyújtsák neked.
Ajánlott
A alakformáláshoz, kalóriaégetéshez (rendszeres használatra).
Garancia
Élethosszig tartó a vázra, 2 év az alkatrészekre és a szerelésre. Alkatrészek elérhetők: 10 évig.
Download user manual link

TANÁCSOK

Karbantartási tippek
Minden alkalommal ellenőrizd, hogy az alkatrészek kellőképpen meg vannak-e húzva! Töröld le az izzadságot minden használat után, és puha ronggyal rendszeresen portalanítsd!
Tárolási tippek
Száraz helyen tárolandó! Szabadtéren nem tárolható!
Használati korlátozások
Maximális teherbírás: 130 kg. Kizárólag otthoni használatra!

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Milyen előnyökkel jár az elliptikus tréner használata?
Az elliptikus tréner használata nagyon jót tesz a szív-és érrendszernek. Segítségével rázkódás nélkül: - fejlesztheted az állóképességedet - feszesítheted a teljes testedet A szív- és érrendszer, a tüdőkapacitás és az állóképesség erősítéséhez, az izmok, a csontok és az általános egészségügyi állapot javításához a WHO legalább, heti 2 és fél óra közepesen intenzív kardioedzést javasol.
MIÉRT FONTOS A MOZGÁS INTENZITÁSA?
Az elliptikus tréner az összes izomcsoportot megmozgatja (a láb- és karizmokat, a mell, a hát és a törzs izmait). Minél intenzívebb a mozgás, annál erősebben dolgoztatja meg az izmokat, és annál hatékonyabban erősíti a szív- és érrendszert. Az eredmény: kalóriaégetés és izomfeszesítés!
LENDKERÉK:
Minél nehezebb a lendkerék, annál folyamatosabb lesz a pedálozás, és ezáltal annál kellemesebb az edzés.
A KONZOL A VIRTUÁLIS SZEMÉLYI EDZŐ
Az E SHAPE + elliptikus tréner konzolja: - 6 funkció: elégetett kalória, megtett táv, edzésidő, sebesség, szívritmus a tartozék karioövvel. - 9 edzésprogram, melyeket személyi edzőinkkel alakítottunk ki, hogy hatékony segítséget nyújtsanak neked.
ONLINE ELLIPTIKUS TRÉNER
A motiváció, a fejlődés és a szórakozás érdekében kapcsolódj az edzőgéppel az Econnected vagy Kinomap alkalmazáshoz! Az Econnected alkalmazással heti, idő-, távolság- és kalóriaalapú célkitűzéseket állíthatsz be, rögzítheted az edzések eredményeit, nyomon követheted a statisztikádat. A készülékkel szinkronizált Kinomap alkalmazás segítségével valódi tájakon edzhetsz. Haladj a saját tempódban, versenyezz egyedül vagy a többiek ellen: a Kinomappal különleges élményben lesz részed!
A SZÍVRITMUS MÉRÉSE
A E SHAPE + elliptikus tréner pulzusmérő övvel kapható. Ez a legmegbízhatóbb eszköz a pulzus mérésére. Nedvesítsed be az öv érzékelőit, majd helyezd közvetlenül a mellkas alá! Igazítsd meg! Pulzusszámod néhány másodpercen belül megjelenik a konzol kijelzőjén.
TANÁCSOK AZ ELLIPTIKUS TRÉNER BEÁLLÍTÁSÁHOZ
Az elliptikus tréner különböző beállítási lehetőségei: - pedálok helyzetének beállítása (a kormány mellett, középen vagy a kormánytól távolabb). A megfelelő pozíciót akkor éred el, ha középen helyezkedsz el. Az elülső 175 cm-nél alacsonyabb testmagassághoz megfelelő. A hátsó 185 cm-nél magasabb testmagassághoz ideális. - A nagyobb biztonság érdekében blokkolókerék rögzíti a karokat és pedálokat fel- és leszállás közben.
TANÁCSOK AZ ELLIPTIKUS TRÉNER STABILIZÁLÁSÁHOZ
Hogy optimális legyen a kényelem, javasoljuk, hogy teríts a termék alá speciális szivacsszőnyeget (DF920 padlóvédő)! A szivacsszőnyeg: stabilizálja a terméket használat közben, tompítja a rezgéseket, csökkenti a gép által keltett zajt és védi a padlót. A Domyos elliptikus trénerek 2 stabilizáló lábbal vannak ellátva, melyek tökéletesen biztonságossá teszik a használatot, bármilyen padlón is eddzél.
TANÁCS AZ ELLIPTIKUS TRÉNER ÁTHELYEZÉSÉHEZ
Az elliptikus tréner elülső görgőkkel van felszerelve. A készülék áthelyezéséhez állj szemben vele! Egyik lábaddal tartsd egy helyben a készüléket, döntsd enyhén magad felé a kormánynál fogva, míg a görgőkre nem billen! Ezután húzd a kívánt helyre!
Súly és méretek
Méret H 140 x Sz 62 x M 160 cm Termék súlya: 55 kg Doboz Doboz: H 118 x Sz 32 x M 64 cm Teljes súly: 60 kg
Javítható
10 évig kaphatók a javítható alkatrészek

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

 • Férfi
  40 és 49 év között
  12 március 2019
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  ELLIPTIKUS TRÉNER E SHAPE +

  Remek konstrukció, otthoni használatra kiváló...remek állóképesség fejlesztésre, alakformálásra,fogyásra. Szívből ajánlom...kiváló ár-érték arányt képvisel!

 • Férfi
  30 és 39 év között
  21 február 2019
  Használja: Több mint 1 éve
  That review has been deposited on this product version
  Nagyon hasznos , kényelmes , masszív jó gép

  Otthoni edzésre nagyon ajánlom. Masszív , jó gép. Igazán fárasztó szuper edzéseket lehet rajta tartani. 40-60 percben heti 2-3 alkalom nagyon hasznos. Semmi probléma nincs vele max annyi hogy többet kéne használom :) Szuper kényelmes és izület kímélő. 86kg alatt stabil és erőteljes edzést is tudok végezni rajta. A 15-ös nehézségi szintet még ki se próbáltam a 13 as szinten is erőteljes az ellenállás 20-30 percben. Rendszeresen "hobbi" sportolóknak "karbantartás" céljából kiegészítő edzésnek is tökéletes. Élsportolónak biztosan kevés.

 • 30 és 39 év között
  20 február 2019
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  DOMYOS Elliptikus Tréner

  Szuperül működik. Hatékonyan használja az egész család.

AZ OLDAL TETEJERE